Cottars 1920’s Safari Camp (FC)

Cottars 1920’s Safari Camp (FC)2017-07-12T07:11:42+01:00

Het zeer exclusieve Cottars 1920’s Safari Camp ligt in de Olderikesi privé-concessie, meteen grenzend aan het Masai Mara Game Reserve en het Loliondo reservaat (in Tanzania). Hier vindt u nog de rust die 80 jaar terug heel gewoon was in de Masai Mara – geen heteluchtballonnen en geen overvliegende vliegtuigjes, geen nabijgelegen lodges, geen andere safari jeeps als er iets bijzonders is te zien. U kunt hier “true safari style” genieten – bijvoorbeeld ook te voet, of diep in de nacht dieren observeren.

Accommodatie
Het Cottars 1920’s Safari Camp bestaat uit slechts 7 tenten. De tenten zijn geheel in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw ingericht, met veel luxe en comfort. De safaritenten zijn ruim, luxueus en ingericht met safarimeubilair uit de 1920’s en voorzien van een kleedkamer en badkamer met een ouderwetse douche, toilet en antiek bad. Vanaf uw veranda kunt u genieten van de weldadige rust in de Masai Mara. U mag in deze concessie ook “night drives” maken, wat niet overal in de Masai Mara mogelijk is. Ook kunt u genieten van wandelsafari’s, heerlijke maaltijden in de stijl van vervlogen dagen en van diverse massages. De butlers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Faciliteiten
Het Cottars 1920’s Safari Camp is ingesteld op maximaal 12 gasten, waarbij elke gast de individuele aandacht krijgt die hij en zij verdient. Ook de algemene voorzieningen, zoals de lounge, bar en het restaurant, zijn ondergebracht in authentieke witte doek tenten, die zeer ruim en luxueus zijn ingericht voorzien zijn van oorspronkelijke safari antiek uit de 20e jaren. Een persoonlijke butler is aanwezig om elke gast persoonlijk ter wille te zijn. Treffende woorden hiervoor kunnen zijn: zacht gefluisterd harmonie, romantiek, avontuur en elegantie.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan