Mara Triangle2017-07-12T07:13:28+01:00

De Mara Triangle is het gedeelte van het Masai Mara Game Reserve, dat ligt ten westen van de Mara River en ten oosten van de Esoit Oloololo (Siria) Escarpment. In het zuiden grenst het aan de grens met Tanzania en het Serengeti National Park. De Mara Triangle heeft een apart parkbestuur en heeft een eigen park vergoedingen. Omdat het slechts met twee bruggen over de Mara River verbonden is met de rest van het Masai Mara Game Reserve, ligt het relatief geïsoleerd ten opzichte van de rest van het park. De Mara Triangle vormt één van de beste gebieden voor beroemde River Crossings, vooral vanaf half juni tot half augustus.

De beste accommodaties in de Mara Triangle zijn de handvol mobiele kampen die hier worden opgebouwd tijdens het migratie seizoen, zoals het Maji ya Ngede Camp (dat één van onze favorieten is). De enige permanente lodge is de grote en commerciële, maar zeer goed gelegen, Mara Serena Lodge. Alle andere lodges, waaronder Kichwa Tembo, Bateleur Camp, Olonana Camp en Kilima Camp, hebben het aanzienlijke nadeel dat deze zich in het drukke gebied buiten de noordwestelijke Oloololo Gate bevinden.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan