&Beyond Bateleur Camp

&Beyond Bateleur Camp2017-07-12T07:15:47+01:00

Prachtig luxe camp in de stijl van safari-avonturiers uit lang vervlogen tijden.

Ligging
Het camp ligt in het Mara privéwildreservaat, net buiten Masai Mara GR, aan de westelijke grens van het Masai Mara GR en aan de rand van een heuvelrug. Nairobi ligt op ca. 1 u. vliegen en de Kichwa Tembo landingsbaan is ca. 30 min. rijden.

Camp
Het camp ligt in de schaduw van grote bomen en biedt een vrij uitzicht op de vlaktes van de Masai Mara. Hier houdt men tradities in ere en het camp beschikt over antieke voorwerpen en prachtige meubilair in de grote tent. Persoonlijke service en een aangename sfeer staan hoog in het vaandel en zorgen ervoor dat de gasten hier een onvergetelijk verblijf zullen hebben. In het camp vindt u een zwembad om te ontspannen en een hoofdtent met een comfortabele eet- en zithoek.

Accommodatie
Alle 9 safaritenten zijn zeer comfortabel ingericht en hebben een douche, een plafondventilator, een bureau, een leren bank en een grote veranda met een fantastisch uitzicht. Elke tent heeft ook een eigen butler.

Inclusief
Volpension en safari-activiteiten.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, entreegelden nationaal park.

Kinderen
0-16 jaar 50% korting in de kamer van de ouders. Kinderen van 6-16 jaar in een eigen kamer: het 1ste kind betaalt de volle prijs en het 2de krijgt 50% korting.

Opmerking
Bij boeking van meer dan 2 eenpersoonskamers gelden er andere prijzen.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan