Kichwa Tembo Tented Camp (MC+)

Kichwa Tembo Tented Camp (MC+)2017-07-12T07:18:21+01:00

Kichwa Tembo Tented Camp is een geliefde safari lodge, gelegen op de uitloper van het Oloololo Escarpment van de Great Rift Valley, met spectaculair uitzicht over de open vlaktes van het Masai Mara Game Reserve met zijn vele wilde dieren.

Adres
C12 Keekorok, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Het safarikamp beschikt over 40 `Hemingway-stijl´ safaritenten met eigen douche, toilet en eigen terras met uitzicht over de savanne. Alle safaritenten bieden uitzicht over natuurpark. De tenten zijn smaakvol ingericht met Afrikaanse meubels en kunstvoorwerpen.

Faciliteiten
Het Kichwa Tembo Tented Camp beschikt over lounge, bar, giftshop, wasserij service, roomservice en een groot restaurant, waar met zorg bereide maaltijden worden geserveerd. Het zwembad biedt een fraai uitzicht over de vlaktes, waar ’s middags regelmatig zich olifanten en andere wilde dieren vertonen.

Aktiviteiten
Het Kichwa Tembo safarikamp ligt ideaal om ochtend en avond game drives te maken door het Masai Mara Game reserve. Andere mogelijkheden zijn nachtelijke game drives, wandelsafari’s onder leiding van een Masai gids, bezoek aan een Masai dorp en een ballonvaart over het park. Deze kunnen geboekt worden bij de receptie.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan