×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Fairmont Mara Safari Club (FC)

Na een grondige renovatie biedt de Fairmont Mara Safari Club ultieme luxe in de bush. Het camp ligt aan de voet van de Aitong Hills in het Ol-Choro Oiroua Conservation Area, dat grenst aan de Masai Mara. Aan drie zijden wordt het camp omringd door de Mara rivier.

Accommodatie

De 50 luxe ingerichte tenten kijken uit op de rivier, waar regelmatig krokodillen liggen te zonnen en olifanten komen drinken. Uw tent is voorzien van een badkamer met douche en toilet, haardroger en badjassen. Een aantal tenten heeft een buitendouche. Sommige tenten hebben een wat groter dek, die "private dining" mogelijk maken.

Faciliteiten

In het hoofdgebouw zijn de bar, het restaurant en een bibliotheek met internetcorner gevestigd. Een grote veranda is boven de rivier gebouwd en leidt naar een verwarmd zwembad met bar en massagetenten. De maaltijden worden met zorg bereid en worden in het restaurant of buiten in de ‘boma’ geserveerd. ’s Avonds worden regelmatig Masai dansen en andere culturele aktiviteiten georganiseerd.

Activiteiten

Gasten kunnen kiezen uit een breed scala van activiteiten, met inbegrip van "gamedrives" en ballonsafari’s over de Mara vlakte. Ook worden wandelsafari’s georganiseerd. De lodge biedt een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Masai Mara Game Reserve.

Locatie van Fairmont Mara Safari Club (FC)