Fairmont Mara Safari Club (FC)

Fairmont Mara Safari Club (FC)2017-07-12T07:30:06+01:00

Na een grondige renovatie biedt de Fairmont Mara Safari Club ultieme luxe in de bush. Het camp ligt aan de voet van de Aitong Hills in het Ol-Choro Oiroua Conservation Area, dat grenst aan de Masai Mara. Aan drie zijden wordt het camp omringd door de Mara rivier.

Accommodatie
De 50 luxe ingerichte tenten kijken uit op de rivier, waar regelmatig krokodillen liggen te zonnen en olifanten komen drinken. Uw tent is voorzien van een badkamer met douche en toilet, haardroger en badjassen. Een aantal tenten heeft een buitendouche. Sommige tenten hebben een wat groter dek, die “private dining” mogelijk maken.

Faciliteiten
In het hoofdgebouw zijn de bar, het restaurant en een bibliotheek met internetcorner gevestigd. Een grote veranda is boven de rivier gebouwd en leidt naar een verwarmd zwembad met bar en massagetenten. De maaltijden worden met zorg bereid en worden in het restaurant of buiten in de ‘boma’ geserveerd. ’s Avonds worden regelmatig Masai dansen en andere culturele aktiviteiten georganiseerd.

Activiteiten
Gasten kunnen kiezen uit een breed scala van activiteiten, met inbegrip van “gamedrives” en ballonsafari’s over de Mara vlakte. Ook worden wandelsafari’s georganiseerd. De lodge biedt een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Masai Mara Game Reserve.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan