×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Richard`s Camp (MC+)

Dit traditionele tented camp ligt in het Ol Choro Oirouwa Conservation gebied, aan de noordwest rand van de Masai Mara.aan de rand van de Masai Mara. Door de ligging van het tented camp, aan de rand van een smal bos, komen hier veel wilde dieren en diverse vogelsoorten voor.

Er is een kleine airstrip naast het kamp voor prive-charters, of er is grotere airstrip binnen 20 minuten rijden waar u gebruik kunt maken van geregelde vliegdiensten (1 uur vliegen). Richard’s Camp ligt op 4,5 uur rijden van Nairobi.

Accommodatie

Het safarikamp bestaat uit slechts zeven tenten, dus u kunt genieten van een zeer intieme sfeer. Elke tent beschikt over een grote veranda met vrij uitzicht over het ’bush’ landschap en badkamer met safari douche, wasbak en toilet. Desgewenst kan men een echt Victoriaans bad – omringd door kaarsen - voor u in de ’bush’ neerzetten.

Faciliteiten

Het safarikamp beschikt over een restaurant, lounge met openhaard en bar - ondergebracht in een centrale ’mess’ tent. De maaltijden worden echter zoveel mogelijk in de buitenlucht geserveerd. Elektriciteit wordt met zonnepanelen opgewekt, zodat u zonder het gebrom van een generator kunt genieten van moderne gemakken.

Activiteiten

Uiteraard kunt hier ’s ochtend en ’s avonds ’game drives’ maken. Echter ook ’night drives’, ’bush walks’ en een bezoek brengen aan het nabij gelegen dorpjes van de Masai behoort tot de opties. Sinds de oprichting in 2000 wordt het Richard’s Camp gemanaged door Richard Roberts en zijn vriendin Liz Fusco. Robert en Liz hebben uitgebreide kennis van de fauna, flora en fauna van Masai Mara. Zij zijn hier geboren en getogen en kunnen u zeer veel vertellen over de streek.

 

Locatie van Richard`s Camp (MC+)