Richard’s Camp (MC+)

Richard’s Camp (MC+)2017-07-12T07:36:17+01:00

Dit traditionele tented camp ligt in het Ol Choro Oirouwa Conservation gebied, aan de noordwest rand van de Masai Mara.aan de rand van de Masai Mara. Door de ligging van het tented camp, aan de rand van een smal bos, komen hier veel wilde dieren en diverse vogelsoorten voor.

Er is een kleine airstrip naast het kamp voor prive-charters, of er is grotere airstrip binnen 20 minuten rijden waar u gebruik kunt maken van geregelde vliegdiensten (1 uur vliegen). Richard’s Camp ligt op 4,5 uur rijden van Nairobi.

Accommodatie
Het safarikamp bestaat uit slechts zeven tenten, dus u kunt genieten van een zeer intieme sfeer. Elke tent beschikt over een grote veranda met vrij uitzicht over het ‘bush’ landschap en badkamer met safari douche, wasbak en toilet. Desgewenst kan men een echt Victoriaans bad – omringd door kaarsen – voor u in de ‘bush’ neerzetten.

Faciliteiten
Het safarikamp beschikt over een restaurant, lounge met openhaard en bar – ondergebracht in een centrale ‘mess’ tent. De maaltijden worden echter zoveel mogelijk in de buitenlucht geserveerd. Elektriciteit wordt met zonnepanelen opgewekt, zodat u zonder het gebrom van een generator kunt genieten van moderne gemakken.

Activiteiten
Uiteraard kunt hier ’s ochtend en ’s avonds ‘game drives’ maken. Echter ook ‘night drives’, ‘bush walks’ en een bezoek brengen aan het nabij gelegen dorpjes van de Masai behoort tot de opties. Sinds de oprichting in 2000 wordt het Richard’s Camp gemanaged door Richard Roberts en zijn vriendin Liz Fusco. Robert en Liz hebben uitgebreide kennis van de fauna, flora en fauna van Masai Mara. Zij zijn hier geboren en getogen en kunnen u zeer veel vertellen over de streek.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan