Ol Kinyei PC2017-07-12T07:38:41+01:00

De prive-concessie gebieden die ten noorden van het Masai Mara Game Reserve liggen, kennen niet alleen veel lagere bezoekersaantallen, maar hier kunt u ook deelnemen aan wandelsafari’s, nachtsafari’s en culturele interactie met de lokale Masai stammen.

Ol Kinyei is een relatief kleine Conservancy in het noordoosten van het Greater Masai Mara gebied, dat een aangename mix bevat van open grasvlakten en enkele glooiende valleien bebost met acacia’s. Omdat er slechts één kamp in deze concessie ligt, het mid-priced Porini Ol Kinyei Camp, is autoverkeer en het bezoekersaantal hier extreem laag.

Verder biedt het safarikamp een ongebruikelijke vrijheid in de manier waarop de safari’s worden uitgevoerd, waardoor dit één van de weinige locaties is die echte avond- en nachtsafari’s kan bieden. Vanuit het Ol Kinyei gebied is het minder aantrekkelijk om een dagexcursie naar het Masai Mara Game Reserve te maken, omdat u het drukke Sekenani gebied moet passeren. We adviseren eerder om een bezoek aan dit gebied te combineren met een verblijf in een lodge of safarikamp verder naar het westen.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan