×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Sekenani Camp (MC+)

Sekenani Camp net buiten het Masai Mara Game Reserve, op 5 km van de Sekenani Gate. Deze ’gate’ vormt de belangrijkste toegangspoort tot de Masai Mara, komende vanuit Narok en Nairobi. De toegangsweg het park in is hier redelijk goed, in tegenstelling tot de andere toegangswegen. Het safarikamp is gebouwd bij de bron van de Sekenani rivier. Het wat hoger gelegen safarikamp kan alleen bereikt worden via een trap.

Adres

6 km from the Sekenanai gate, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie

Sekenani Camp beschikt over 30 ruime safaritenten, alle gebouwd op een platforms met voor de tent een veranda dat uitzicht biedt op de rivier. De tenten liggen ver genoeg uit elkaar en in de ’bush’, dat u voldoende privacy geniet. De safaritenten zijn voorzien van kingsize bedden, garderobe kast, bureau en badkamer, met bad, wastafel en spoeltoilet. In de tent heeft u uw eigen thee- en koffiezetter, zodat u op ieder gewenst tijdstip van de dag eigen thee of koffie kan maken. De tenten zijn voorzien van 240v elektriciteit voorziening.

Faciliteiten

Het restaurant, bar en lounge vormen het centrale punt van het safarikamp. Een grote hangbrug verbindt de tenten met de eetzaal, lounge en bar. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant of buiten op het terras. In de avond brand er een groot kampvuur op de brede veranda aan de voorzijde van de bar. Hier kunnen gasten genieten van een ’Sundowner’ voor het avondeten en luisteren naar de geluiden van de Afrikaanse vogels en andere dieren. De gasten worden onder begeleiding naar hun tenten gebracht, ter bescherming aangezien er soms wilde dieren aanwezig zijn binnen het safarikamp.

Activiteiten

Het Sekenani Camp organiseert elke ochtend en avond ’game drives’ door het park. U kunt echter ook een bezoek brengen aan een nabij gelegen Masai dorp of genieten van een ’night drives’. Ook een speciaal in de ’bush’ geserveerd diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie van Sekenani Camp (MC+)