×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Sentrim Mara Camp (MC+)

Het Sentrim Mara Camp ligt in een vallei net buiten het Masai Mara Game Reserve, 3 kilometer ten westen van de Sekenani Gate. Het safarikamp ligt in een bosrijke omgeving, waarbij u uitkijkt op de Ngama Hills. De lodge ligt 270 km van Nairobi.

Adres

Sekenani Maasai Mara - P.O. Box 43436, Masai Mara National Reserve 00100, Kenia

Accommodatie

Het Sentrim Mara Camp beschikt over 10 safaritenten, welke gebouwd zijn op een verhoogd platform vanwaaraf u een spectaculair uitzicht heeft op de omliggende heuvels. Elke tent heeft z’n eigen badkamer met douche, wastafel en spoeltoilet. Aan de voorkant van de safaritent ligt een veranda met zitje. De tenten zijn verder voorzien van twee dubbele bedden, een bureau, een garderobe kast en stopcontacten met 240v.

Faciliteiten

Het safarikamp beschikt over een restaurant, lounge, bar, zwembad en kleine giftshop. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant of buiten op het terras. Bij de bar kunnen gasten genieten van een ’Sundowner’ voor het avondeten en luisteren naar de geluiden van de Afrikaanse vogels en andere dieren.

Activiteiten

Het Sentrim Mara Camp organiseert elke ochtend en avond ’game drives’ door het park. U kunt echter ook een bezoek brengen aan een nabij gelegen Masai dorp of genieten van een ’night drives’. Ook een speciaal in de ’bush’ geserveerd diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie van Sentrim Mara Camp (MC+)