Sekenani Area2017-07-12T07:47:48+01:00

De drukke Sekenani Gate is de belangrijkste toegang tot het Masai Mara Game Reserve. Het ligt op de route van Nairobi en hier is ook het Park Headquarter gevestigd. Zowel binnen als buiten het park liggen in dit gebied een aantal grote lodges en safarikampen. Het is daardoor ook het drukste gebied in het Masai Mara Game Reserve, en dat maakt het soms voor de echte safariliefhebber wat minder aantrekkelijk.

Net buiten het Masai Mara Game Reserve liggen een aantal privé wildreservaten, die elk hun eigen kleinschalige accommodatiemogelijkheden hebben. In deze Conserveries vindt u uiteraard wel veel meer privacy en rust. Maar voor het zien van de enorme kuddes gnoes en zebra’s – met in hun kielzog de leeuwen, cheeta’s, luipaarden en hyena’s – moet u wel naar de Masai Mara.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan