Sekenani Camp (MC+)2017-07-12T07:55:45+01:00

Sekenani Camp net buiten het Masai Mara Game Reserve, op 5 km van de Sekenani Gate. Deze ‘gate’ vormt de belangrijkste toegangspoort tot de Masai Mara, komende vanuit Narok en Nairobi. De toegangsweg het park in is hier redelijk goed, in tegenstelling tot de andere toegangswegen. Het safarikamp is gebouwd bij de bron van de Sekenani rivier. Het wat hoger gelegen safarikamp kan alleen bereikt worden via een trap.

Adres
6 km from the Sekenanai gate, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Sekenani Camp beschikt over 30 ruime safaritenten, alle gebouwd op een platforms met voor de tent een veranda dat uitzicht biedt op de rivier. De tenten liggen ver genoeg uit elkaar en in de ‘bush’, dat u voldoende privacy geniet. De safaritenten zijn voorzien van kingsize bedden, garderobe kast, bureau en badkamer, met bad, wastafel en spoeltoilet. In de tent heeft u uw eigen thee- en koffiezetter, zodat u op ieder gewenst tijdstip van de dag eigen thee of koffie kan maken. De tenten zijn voorzien van 240v elektriciteit voorziening.

Faciliteiten
Het restaurant, bar en lounge vormen het centrale punt van het safarikamp. Een grote hangbrug verbindt de tenten met de eetzaal, lounge en bar. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant of buiten op het terras. In de avond brand er een groot kampvuur op de brede veranda aan de voorzijde van de bar. Hier kunnen gasten genieten van een ‘Sundowner’ voor het avondeten en luisteren naar de geluiden van de Afrikaanse vogels en andere dieren. De gasten worden onder begeleiding naar hun tenten gebracht, ter bescherming aangezien er soms wilde dieren aanwezig zijn binnen het safarikamp.

Activiteiten
Het Sekenani Camp organiseert elke ochtend en avond ‘game drives’ door het park. U kunt echter ook een bezoek brengen aan een nabij gelegen Masai dorp of genieten van een ‘night drives’. Ook een speciaal in de ‘bush’ geserveerd diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan