Sentrim Mara Camp (MC+)

Sentrim Mara Camp (MC+)2017-07-12T08:00:23+01:00

Het Sentrim Mara Camp ligt in een vallei net buiten het Masai Mara Game Reserve, 3 kilometer ten westen van de Sekenani Gate. Het safarikamp ligt in een bosrijke omgeving, waarbij u uitkijkt op de Ngama Hills. De lodge ligt 270 km van Nairobi.

Adres
Sekenani Maasai Mara – P.O. Box 43436, Masai Mara National Reserve 00100, Kenia

Accommodatie
Het Sentrim Mara Camp beschikt over 10 safaritenten, welke gebouwd zijn op een verhoogd platform vanwaaraf u een spectaculair uitzicht heeft op de omliggende heuvels. Elke tent heeft z’n eigen badkamer met douche, wastafel en spoeltoilet. Aan de voorkant van de safaritent ligt een veranda met zitje. De tenten zijn verder voorzien van twee dubbele bedden, een bureau, een garderobe kast en stopcontacten met 240v.

Faciliteiten
Het safarikamp beschikt over een restaurant, lounge, bar, zwembad en kleine giftshop. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant of buiten op het terras. Bij de bar kunnen gasten genieten van een ‘Sundowner’ voor het avondeten en luisteren naar de geluiden van de Afrikaanse vogels en andere dieren.

Activiteiten
Het Sentrim Mara Camp organiseert elke ochtend en avond ‘game drives’ door het park. U kunt echter ook een bezoek brengen aan een nabij gelegen Masai dorp of genieten van een ‘night drives’. Ook een speciaal in de ‘bush’ geserveerd diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan