Ilkeliani Camp (MC)2017-07-12T08:06:57+01:00

Het Ilkeliani Camp ligt centraal in het Masai Mara Game Reserve, direct aan de Talek rivier. Ilkeliani betekent de “jonge krijger”, voordat hij zichzelf Moran mag noemen in de Masai cultuur. Het safarikamp is een klein eco-vriendelijk permanent tented kamp.

Adres
P.O Box 64196, Masai Mara National Reserve 00620, Kenia

Accommodatie
Het safarikamp beschikt over 15 tenten, voorzien van een veranda met uitzicht op de Masai Mara reservaat. De tenten zijn verder voorzien van ligbedden, luxe kingsize bedden met badkamer en toilet. Warm water voorziening bestaat uit drums gevuld met water waar om de dag een houtskool vuur gebrand wordt per tent. In de avond en nacht waakt er een Masai “askari” over de veiligheid van de gasten.

Faciliteiten
De centrale tent van het safarikamp is ingericht als huiskamer met een kleine veranda. Aangrenzend – maar gescheiden – is hier ook het restaurant onder canvas is gelegen. Aan beiden zijden zijn de tenten open zodat met uitzicht heeft op de Talek rivier. Het kamp is ruim van opzet waardoor gasten veel privacy hebben en ongestoord kunnen genieten en relaxen. De elektriciteitsvoorziening wordt geleverd door zonne-energie, waardoor er delen van de dag 220 Volt aanwezig is. Er wordt eco-vriendelijke brandstof gebruikt voor een generator in noodgevallen, en daarnaast om ketels te verwarmen.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan