×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Ilkeliani Camp (MC)

Het Ilkeliani Camp ligt centraal in het Masai Mara Game Reserve, direct aan de Talek rivier. Ilkeliani betekent de “jonge krijger”, voordat hij zichzelf Moran mag noemen in de Masai cultuur. Het safarikamp is een klein eco-vriendelijk permanent tented kamp.

Adres

P.O Box 64196, Masai Mara National Reserve 00620, Kenia

Accommodatie

Het safarikamp beschikt over 15 tenten, voorzien van een veranda met uitzicht op de Masai Mara reservaat. De tenten zijn verder voorzien van ligbedden, luxe kingsize bedden met badkamer en toilet. Warm water voorziening bestaat uit drums gevuld met water waar om de dag een houtskool vuur gebrand wordt per tent. In de avond en nacht waakt er een Masai "askari" over de veiligheid van de gasten.

Faciliteiten

De centrale tent van het safarikamp is ingericht als huiskamer met een kleine veranda. Aangrenzend - maar gescheiden - is hier ook het restaurant onder canvas is gelegen. Aan beiden zijden zijn de tenten open zodat met uitzicht heeft op de Talek rivier. Het kamp is ruim van opzet waardoor gasten veel privacy hebben en ongestoord kunnen genieten en relaxen. De elektriciteitsvoorziening wordt geleverd door zonne-energie, waardoor er delen van de dag 220 Volt aanwezig is. Er wordt eco-vriendelijke brandstof gebruikt voor een generator in noodgevallen, en daarnaast om ketels te verwarmen.

Locatie van Ilkeliani Camp (MC)