Siana Springs Camp (MC+)

Siana Springs Camp (MC+)2017-07-12T08:11:50+01:00

Siana Springs Camp grenst aan de zuidelijke kant van Masai Mara en aan de beroemde Serengeti National Park. Bij Siana Springs Camp liggen een aantal waterpoelen, waar veel dieren op af komen.

Adres
Talek River Area, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Het safarikamp bestaat uit 39 safaritenten, welke voorzien zijn van een veranda met zitje en badkamer met douche, wasbak en spoeltoilet. De tent is voorzien van een comfortabel bed, gardarobekast en bureau.

Faciliteiten
Siana Springs Camp beschikt over een restaurant, bar, lounge en zwembad.

Activiteiten
Het safarikamp organiseert ’s ochtends en ’s avonds ‘game drives’ in het Masai Mara Game Reserve. Daarnaast kunt u ook een ballonsafari doen, of een natuurwandeling maken onder begeleiding van een gids.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan