×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Olifant in Amboseli National Park

Amboseli NP olifant | Vakantie Kenia

Safari in Tsavo National Park

Mensen op safari in Tsavo NP | Vakantie Kenia

Het zuidoosten van Kenia

Aan de Oostkust van Kenia aan de altijd warme Indische Oceaan, liggen een aantal prachtige strand resorts. Meer inland treft u formidabele wildreservaten aan, zoals Tsavo East NP en Tsavo West NP en het aan de voet van de Kilimanjaro liggende Amboseli National Park.

Amboseli National Park

Amboseli is één van de drie meest bezochte natuurparken in Kenia. Het park biedt een magnifiek uitzicht op de hoogste berg van Afrika, de Mount Kilimanjaro in Tanzania). Amboseli biedt een uitgelezen kans om olifanten te bestuderen tijdens de paartijd. De olifantenkuddes kunnen bestaan meer dan 75 olifanten. Daarnaast leven er uiteraard ook leeuwen, luipaarden, impala’s, Grant gazelle, elanden en vele andere soorten wilde dieren. In Amboseli leven daarnaast meer dan 400 soorten vogels, waaronder gieren, arenden, buizerds, hoenders, hoornraven, reuzentrappen en zanghaviken.

Tsavo National Park

Van alle National Parks in Kenia is het heuvelachtige Tsavo de meest uitgestrekte. Stel je een grote kudde olifanten voor, rood van het worstelen in het stof, puntige rotsformaties, een oneindig verre horizon en je bent in het Tsavo National Park. Dit Afrikaanse wildpark is verdeeld in Tsavo West en Tsavo Oost. In het westelijke gedeelte liggen indrukwekkende lavagletsjers verspreid, schitterend in het broeierige savannezonnetje.

De Ngulia Hills typeren het grillige landschap van het Tsavo National Park, tegen een achtergrond van de Kilimanjaro met z’n witte toppen. Het oosterlijke deel van Tsavo is geheel anders, en in de meeste gebieden ook geheel afgesloten! Oost Tsavo heeft met z’n kale onbegroeide vlaktes een geheel andere schoonheid. Over de vlaktes van Tsavo scharrelen enkele zwarte neushoorns, giraffen en in de lucht vliegt een scala aan vogelsoorten. Ook kunt u in Chaimu en Shetani paden van lava bewandelen die lang geleden zijn ontstaan. Het Tsavo National Park neemt je in meerdere opzichten mee terug in een andere tijd.Relaxen langs de kust

Kenia kent naast z’n fascinerende wildparken en cultuur ook een prachtige kustlijn met tropische palmstranden! Een paar dagen luieren onder de Keniaanse zon is natuurlijk een geschikte manier om je reis door national parks of wandelingen door Nairobi relaxed te beindigen (of te beginnen). Plof neer in je strandstoel aan de zuidkust van Mombasa of snorkel de kust af op zoek naar tropische vissen. Want, in Kenia bevinden de national parks zich niet alleen boven water. Voor de drukke handelshaven Mombasa kun je snorkelen in het zeepark Wasini.

In de Indische Oceaan voor zuidelijk Kenia liggen indrukwekkende koraaleilandjes en goudgele luierstranden. Ten noorden van Mombasa ligt Malindi. De naam is net zo exotisch als de strandbestemming zelf; zwemmen met dolfijnen, zonnige boottochtjes en vriendelijke locals. Wanneer je een iets gewaagdere activiteit wilt doen bezoek je gewoon even de slangen en krokodillenfarm! Of je je nu afzondert langs de verlaten kust of een plekje veroverd tussen je landgenoten op Diani Beach, Kenia is zeer geschikt voor de zon, zee en zandaanbidder!

Mombasa Noord

Een idyllische strandbestemming die op ongeveer 2 uur rijden ten noorden van Mombasa gelegen is. Bij laagwater kunt u uitstekend snorkelen en zult u prachtige gekleurde vissen om u heen zien zwemmen. Er zijn ook ‘glazenbodem’ bootjes. Naast de strandmogelijkheden zijn er ook andere excursiemogelijkheden.

Mombasa Zuid

Een strandbestemming met witte zonovergoten langgerekte stranden. Voor uw hotel aan de zuidkust van Mombasa vaart u per veerboot over en rijdt u in circa 45 minuten naar uw accommodatie.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Vanaf € 3.909

per persoon

Into the wild - Masai Mara Explorer

Een fantastische combinatiesafari in twee prachtige privé reservaten die grenzen aan het beroemde Masai Mara.

Lees meerOfferte aanvragen

Masai Mara Safari
Vanaf € 2.025

per persoon

Op weg naar de Indische Oceaan

8 of 13 dagen durende reis waaronder een bezoek aan Lake Nakuru National Park niet kan ontbreken.

Lees meerOfferte aanvragen

Familie reis
Vanaf €7.076

per persoon

Familiereis Kenia

Tijdens deze 8-daagse reis beleef je de Afrikaanse wildernis met het hele gezin. Spot de Big Five tijdens safari's en leer de lokale cultuur van...

Lees meerOfferte aanvragen

Big Five
Vanaf € 5.609

per persoon

De Big Five in stijl

Een luxueuze fly-in safari van 8 dagen geeft u het beste wat Kenia te bieden heeft. Deze rondreis is een geweldige en unieke ervaring!

Lees meerOfferte aanvragen

Diamant van Kenia
Vanaf € 3.3853

per persoon

Diamant van Kenia

Tijdens deze 5-daagse luxueuze reis van Nairobi naar Mombasa komt u misschien wel oog in oog met een kudde olifanten of spot u zebra's op de...

Lees meerOfferte aanvragen

Spelende Leeuwen
Vanaf € 2.097

per persoon

Kenia Intensief

Een rondreis van 8 dagen in een kleine groep met gids. Tijdens deze rondreis kom je verschillende landschappen tegen en is er een kans om de Big Five...

Lees meerOfferte aanvragen

Mombasa Region
Vanaf € 778

per persoon

Mombasa Rendezvous

Dit is een begeleide rondreis in kleine groepen van 4 dagen. U reist hier van en naar Mombasa en komt onderweg verschillende dieren tegen.

Lees meerOfferte aanvragen

Amboseli Serena
Vanaf € 3.822

per persoon

Best of Kenia & Tanzania

Het beste van Kenia is gecombineerd in deze 13 dagen durende reis. Bezoek nationale parken en leer de lokale cultuur kennen.

Lees meerOfferte aanvragen

Nairobi
Vanaf € 965

per persoon

Van Nairobi naar de kust

Tijdens deze 5-daagse rondreis maakt u kennis met het wildleven van Kenia. U bezoekt onder andere de nationale parken Amboseli, Tsavo West en Tsavo...

Lees meerOfferte aanvragen

Antilope
Vanaf € 1.775

per persoon

Best of Kenya

Tijdens de rondreis 'Best of Kenya' reist u naar de bekendste wildparken van Kenia. Dit is dé klassieke Kenia safari!

Lees meerOfferte aanvragen

Combinatiereis Kenia & Seychellen

Combinatiereis Kenia & Seychellen

Ervaar de wijde dierrijke grasvlaktes van de Masai Mara, de Great Rift Valley met Lake Nakuru en zijn fascinerende vogelwereld, en het Amboseli...

Lees meerOfferte aanvragen

Giraffe, Amboseli National Park

Combinatiereis Kenia & Mauritius

Een fantastische mogelijkheid om tijdens een begeleide rondreis de veelzijdige dierenwereld in de nationale parken van Kenia te combineren met de...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.