Amboseli Serena Lodge (MC+)

Amboseli Serena Lodge (MC+)2017-07-12T08:31:19+01:00

Adres
P.O. Box 48690 Nairobi, Amboseli National Park, Kenia

Ligging
De Amboseli Serena Lodge ligt in de schaduw van de Mount Kilimanjaro in het Amboselli Game Reserve. De Lodge ligt op 150km van Nairobi en is alleen bereikbaar over een onverharde weg (deels door het natuurpark).

Kamers
De 96 kamers van de Amboseli Serena Lodge zijn gebouwd in de vorm van de hutten van de Masai. Alle kamers zijn beschilderd met Afrikaanse afbeeldingen door lokale kunstenaars. De kamers liggen in twee rijen, waarbij de ene rij kamers vrij uitzicht hebben op Mount Kilimanjaro en de andere rij kamers uitzicht bieden over de savanne van Amboseli.

Faciliteiten
De Amboseli Serena Lodge beschikt over een hoofdgebouw met receptie, winkel en het restaurant. De lodge heeft een buitenzwembad met ligstoelen. In de avond worden er rond het kampvuur drankjes geserveerd. Rondom de lodge lopen meteen de wilde dieren, maar apen vindt u ook binnen de Lodge.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan