Kibo Safari Camp (MC+)

Kibo Safari Camp (MC+)2017-07-12T08:34:54+01:00

Adres
School Lane, Westlands

PO Box 49265, 00100, Kenia

Ligging
Kibo Safari Camp ligt zuidoostelijk van het Amboseli Game Reserve en biedt een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro. Het safarikamp maakt onderdeel uit van de Kimana Tikindo Ranch.

Kamers
Het Kibo Safari Camp beschikt over 61 safaritenten, die beschut worden door Afrikaanse ‘Makuti’ (riet) daken. De tenten zijn voorzien van bedden met klamboe, schrijftafel, garderobe kast en een en-suite badkamer douches, wastafel en toilet. Vanaf het terras voor uw tent heeft u een een overweldigend uitzicht.

Faciliteiten
Het kamp heeft een groot terras, zwembad, restaurant lounge en een bar (onder acacia bomen met uitzicht op de Kilimanjaro). ’s Avonds worden er verhalen verteld om het kampvuur en regelmatig is er een live voorstelling van dans en zang van de Masai Mara. De elektriciteit wordt geleverd door een geluidsarme generator. Het kamp is afgeschermd door een elektrische omheining om de dieren buiten te houden. Toch komen de dieren zo dichtbij, dat u vanaf uw terras de olifanten en andere dieren al grazend voorbij ziet trekken.

Activiteiten
Het Kibo Safari Camp zal u het echte safari gevoel geven. Dagelijks worder er ‘game drives’ georganiseerd in het Amboseli Game Reserve. U moet ewr wel rekening mee houden dat eerst een deel gereden moet worden over de toegangsweg voordat u in het Amboseli park bent.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan