×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Kibo Safari Camp (MC+)

Adres

School Lane, Westlands PO Box 49265, 00100, Kenia

Ligging

Kibo Safari Camp ligt zuidoostelijk van het Amboseli Game Reserve en biedt een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro. Het safarikamp maakt onderdeel uit van de Kimana Tikindo Ranch.

Kamers

Het Kibo Safari Camp beschikt over 61 safaritenten, die beschut worden door Afrikaanse ’Makuti’ (riet) daken. De tenten zijn voorzien van bedden met klamboe, schrijftafel, garderobe kast en een en-suite badkamer douches, wastafel en toilet. Vanaf het terras voor uw tent heeft u een een overweldigend uitzicht.

Faciliteiten

Het kamp heeft een groot terras, zwembad, restaurant lounge en een bar (onder acacia bomen met uitzicht op de Kilimanjaro). ’s Avonds worden er verhalen verteld om het kampvuur en regelmatig is er een live voorstelling van dans en zang van de Masai Mara. De elektriciteit wordt geleverd door een geluidsarme generator. Het kamp is afgeschermd door een elektrische omheining om de dieren buiten te houden. Toch komen de dieren zo dichtbij, dat u vanaf uw terras de olifanten en andere dieren al grazend voorbij ziet trekken.

Activiteiten

Het Kibo Safari Camp zal u het echte safari gevoel geven. Dagelijks worder er ’game drives’ georganiseerd in het Amboseli Game Reserve. U moet ewr wel rekening mee houden dat eerst een deel gereden moet worden over de toegangsweg voordat u in het Amboseli park bent.

Locatie van Kibo Safari Camp (MC+)