Sentrim Amboseli Lodge (MC+)

Sentrim Amboseli Lodge (MC+)2017-07-12T08:40:58+01:00

Adres
Amboseli National Reserve

P.O. Box 43436, 00100, Kenia

Ligging
Het Sentrim Amboseli Camp ligt net buiten het Amboseli Game Reserve, ten zuidoosten van de Kimana gate. De safarilodge biedt vrij uitzicht op de Mount Kilimanjaro.

Accommodatie
De safarilodge bestaat uit 60 luxe safaritenten, elk voorzien van aangrenzende badkamer en toilet. De tenten zijn voorzien van koelkast, een fohn, kluisje en koffie en thee faciliteiten, zodat gasten van alle gemakken zijn voorzien.

Faciliteiten
De lodge beschikt over hoofdgebouw met receptie, een boetiek, lounge, bar en restaurant. De maaltijden worden standaard in buffetvorm geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte maar er bestaat ook de mogelijkheid om te dineren op de eigen veranda. Verder beschikt de Sentrim Amboseli Lodge over een zwembad en jacuzzi, om even af te koelen op de warme dagen. Naast het zwembad staan strandbedden onder de overhangende takken van de Accacia bomen.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan