×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Kizingo (MC+)

Adres

P.O. Box 138, Lamu Island, Kenia

Ligging

Kizingo is een stijlvol en karaktervol resort met maar één motto: ’no news, no shoes’. Het is de perfecte ontsnapping aan de moderne wereld. Kazingo is gelegen op een afgelegen punt (Kizingo in Swahili) van Lamu Island aan een 12 km lang strand dat zich uitstrekt van Kizingo tot aan het modieuze dorp Shela.

Kamers

Kizingo is eenvoudig ontworpen, kent een informele sfeer en de gastvrijheid is ongekend. Er zijn in totaal acht ruime, rietgedekte banda’s met schaduwrijke balkons en uitzicht op het strand en de oceaan. Elke banda is voorzien van een ruim, romantische 2-persoons bed met een klamboe en comfortabele lounge stoelen. De zonwering van bamboe geven u extra privacy. De en-suite badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en een kleedruimte.

Faciliteiten

U kunt naar keuze eten op uw eigen balkon of in de gemeenschappelijke eetruimte met de andere gasten. Hier is ook een bar aanwezig. Er zijn veel activiteiten te ondernemen, zoals snorkelen, zwemmen met dolfijnen, vissen, mountainbiken, excursie Lamu etc. Kizingo is gesloten van begin mei tot eind juni.

Locatie van Kizingo (MC+)