Kizingo (MC+)

Kizingo (MC+)2017-07-12T08:46:06+01:00

Adres
P.O. Box 138, Lamu Island, Kenia

Ligging
Kizingo is een stijlvol en karaktervol resort met maar één motto: ‘no news, no shoes’. Het is de perfecte ontsnapping aan de moderne wereld. Kazingo is gelegen op een afgelegen punt (Kizingo in Swahili) van Lamu Island aan een 12 km lang strand dat zich uitstrekt van Kizingo tot aan het modieuze dorp Shela.

Kamers
Kizingo is eenvoudig ontworpen, kent een informele sfeer en de gastvrijheid is ongekend. Er zijn in totaal acht ruime, rietgedekte banda’s met schaduwrijke balkons en uitzicht op het strand en de oceaan. Elke banda is voorzien van een ruim, romantische 2-persoons bed met een klamboe en comfortabele lounge stoelen. De zonwering van bamboe geven u extra privacy. De en-suite badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en een kleedruimte.

Faciliteiten
U kunt naar keuze eten op uw eigen balkon of in de gemeenschappelijke eetruimte met de andere gasten. Hier is ook een bar aanwezig. Er zijn veel activiteiten te ondernemen, zoals snorkelen, zwemmen met dolfijnen, vissen, mountainbiken, excursie Lamu etc. Kizingo is gesloten van begin mei tot eind juni.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan