×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Angel`s Bay Resort (FC)

Adres

Lamu Road, Mambrui (Malindi), Kenia

Ligging

Angel’s Bay Resort ligt in Mambrui, op slechts 12 km van de drukte van de winkels, bars, casino en nachtclubs van de stad Malindi en 120 km van de internationale luchthaven van Mombasa. Het resort ligt aan een prachtig strand van Angel’s Bay, dat 40 kilometer ongerepte stranden en duingebied heeft. Vanaf de resort kunt een wandeling maken van 5km langs het strand naar de monding van de Sabaki rivier, waar u nijlpaarden kunt zien badderen.

Kamers

Deze authentieke Afrikaanse Resort beschikt over 64 kamers, die verdeeld zijn over 4 blokken. Sommige kamers hebben een verbindingsdeur, zodat ze als familie kamer kunnen worden gebruikt. Alle kamers zijn voorzien van veranda, badkamer met douche, wastafel en toilet, bedden met klamboe, airconditioning, minibar en schrijftafel.

Faciliteiten

Het Angel’s Bay Resort beschikt over een restaurant (Italiaans en Afrikaans buffet, BBQ-grill en a-la-carte), lounge, bar, 2 zwembaden, massage center, boetiek, wasserij service, roomservice, babysit, autohuurbalie en transferservice (bus 3 keer per dag naar Malindi en 1 keer per dag naar Watamu). Het resort ligt in een fraaie tropische tuin.

Locatie van Angel`s Bay Resort (FC)