Angel’s Bay Resort (FC)

Angel’s Bay Resort (FC)2017-07-12T08:57:43+01:00

Adres
Lamu Road, Mambrui (Malindi), Kenia

Ligging: Angel’s Bay Resort ligt in Mambrui, op slechts 12 km van de drukte van de winkels, bars, casino en nachtclubs van de stad Malindi en 120 km van de internationale luchthaven van Mombasa. Het resort ligt aan een prachtig strand van Angel’s Bay, dat 40 kilometer ongerepte stranden en duingebied heeft. Vanaf de resort kunt een wandeling maken van 5km langs het strand naar de monding van de Sabaki rivier, waar u nijlpaarden kunt zien badderen.

Kamers: Deze authentieke Afrikaanse Resort beschikt over 64 kamers, die verdeeld zijn over 4 blokken. Sommige kamers hebben een verbindingsdeur, zodat ze als familie kamer kunnen worden gebruikt. Alle kamers zijn voorzien van veranda, badkamer met douche, wastafel en toilet, bedden met klamboe, airconditioning, minibar en schrijftafel.

Faciliteiten: Het Angel’s Bay Resort beschikt over een restaurant (Italiaans en Afrikaans buffet, BBQ-grill en a-la-carte), lounge, bar, 2 zwembaden, massage center, boetiek, wasserij service, roomservice, babysit, autohuurbalie en transferservice (bus 3 keer per dag naar Malindi en 1 keer per dag naar Watamu). Het resort ligt in een fraaie tropische tuin.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan