Diamonds Dream of Africa (FC+)

////Diamonds Dream of Africa (FC+)
Diamonds Dream of Africa (FC+)2017-07-12T09:02:54+01:00

Onderdeel van de ´Small Luxury Hotels of the World´.

Ligging
Diamonds Dream of Africa ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het mooie Watamu strand in Malindi. Gelegen in een mooie tropische tuin. Op ca. 10 km van de luchthaven van Malindi.

Resort
Een elegant en stijlvol boutique hotel gebouwd in de stijl van een Arabisch paleis. Het restaurant heeft een mediterraanse keuken en 1 maal per week is er ook een Afrikaans en seafood buffet. U kunt in open lucht met uitzicht op zee of in het restaurant met airco eten. Op het strand en bij het zwembad zijn ligbedden, zonneschermen en handdoeken aanwezig. In het watersportcentrum, dat zich in een naburig hotel bevindt, kunt u surfen, zeilen en duiken (tegen een toeslag). Er is ook een fitnesscenter en een spa. ’s Avonds kunt u naar het nabijgelegen Sandies Tropical Village gaan.

Accommodatie
In totaal 35 kamers (33 junior suites en 2 suites) in gelijkvloerse villa’s. De junior suites zijn ruim en zeer goed ingericht met airco, badkamer met jacuzzi, wc, douche, haardroger en tv.

Inclusief
All-inclusive

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten.

Kinderen
Max. 1 kind van 1-11 jaar gratis in de kamer bij de ouders.

Opmerking
7=6, 14=12, 21=18 (geldig: 01.04.14-30.06.14). Niet combineerbaar.
Geen eenpersoonskamertoeslag van 01.04.15-30.06.15 wanneer uw boeking voor 24.06.15 bevestigd is, niet combineerbaar met langverblijfkorting.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan