Temple Point Resort (MC+)

Temple Point Resort (MC+)2017-07-12T09:16:39+01:00

Comfortabel resort met twee zandstranden en hetWatamu Marine NP.

Ligging
Het Temple Point Resort ligt direct aan het strand, ca. 112 km ten noorden van Mombasa, op een prachtige locatie. Het resort ligt midden in het Watamu Marine NP, dat de thuisbasis is van een fantastische onderwaterwereld.

Resort
Dit gezellige resort staat onder Duits beheer en biedt zijn gasten een aantrekkelijke architectuur in typische Swahili stijl. De gebouwen hebben bijvoorbeeld rieten daken en warme kleuren. Op het resort vindt u o.a. een restaurant, een lounge, een zwembad en een spa. Uiteraard zijn er ook voldoende faciliteiten voor sporten zoals tennis, beachvolleybal en aqua aerobic.

Accommodatie
De 100 kamers zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een badkamer, airco, haardroger, minibar, kluisje, een balkon of terras en koffie/theefaciliteiten.

Inclusief
Halfpension

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten.

Kinderen
Max. 1 kind van 2-11 jaar: 50% korting bij de ouders in de kamer. Max. 3 kinderen in een eigen kamer krijgen 30% korting.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan