Alfajiri Beach Villa (FC)

Alfajiri Beach Villa (FC)2017-07-12T09:23:09+01:00

Adres
Diani Beach Road, Diani Beach, Ukunda, Kenia

Ligging
Alfajiri is onbetwistbaar één van de meest exclusieve verblijfplaatsen aan de Indische Oceaan. De verfijnde architectuur van de drie privé villa’s vormen een magnifiek geheel in samenhang met de typisch Afrikaanse invloeden.

De vertrekken zijn rijk gedecoreerd met stijlvolle en zeldzame voorwerpen en stoffen uit Afrika en de rest van de wereld. Alfajiri heeft verschillende eervolle vermeldingen in Condè Nast Traveller en Harpers & Queen.

Alfajiri ligt op 1 uur afstand van de luchthaven van Mombasa. De keuken kent een mediterrane invloed: verse vis en schaaldieren prijken er op het menu, net als de groenten en fruit die dagelijks worden aangevoerd.

Kamers
Het Alfajiri Beach Villa heeft drie type villa´s

The Cliff Villa
Deze villa staat bekend als de meest luxueuze in de regio. Een grote veranda in creoolse stijl domineert de prachtige tuin die uitgeeft op de oceaan. Het meubilair in Afrikaanse stijl zorgt voor een sfeervol geheel.

The Beach Villa
Deze villa telt 2 tweepersoonskamers, beide zeer rijk uitgerust met een eigen badkamer. Onder het Makutidak bevinden er zich nog 2 dubbele kinderkamers. De kamers beschikken niet over airconditioning, maar zijn wel voorzien van een muskietennet.

The Garden Villa
De Garden Villa bestaat uit 4 tweepersoonskamers met airconditioning. Alle kamers genieten van een zicht op de Indische Oceaan en beschikken over een eigen badkamer.

Faciliteiten
Alfajiri is een ideale accommodatie voor een ontspannen strandvakantie met uw kinderen: twee Engelstalige kinderbegeleiders zijn 24 uur per dag beschikbaar, alsmede talrijke spelletjes, satelliet tv & video’s. Alfajiri voorziet ook in een linnendienst, massages, butler, chauffeur met wagen en een prachtige infinity pool.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan