×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Alfajiri Beach Villa (FC)

Adres

Diani Beach Road, Diani Beach, Ukunda, Kenia

Ligging

Alfajiri is onbetwistbaar één van de meest exclusieve verblijfplaatsen aan de Indische Oceaan. De verfijnde architectuur van de drie privé villa’s vormen een magnifiek geheel in samenhang met de typisch Afrikaanse invloeden.

De vertrekken zijn rijk gedecoreerd met stijlvolle en zeldzame voorwerpen en stoffen uit Afrika en de rest van de wereld. Alfajiri heeft verschillende eervolle vermeldingen in Condè Nast Traveller en Harpers & Queen.

Alfajiri ligt op 1 uur afstand van de luchthaven van Mombasa. De keuken kent een mediterrane invloed: verse vis en schaaldieren prijken er op het menu, net als de groenten en fruit die dagelijks worden aangevoerd.

Kamers

Het Alfajiri Beach Villa heeft drie type villa´s

The Cliff Villa
Deze villa staat bekend als de meest luxueuze in de regio. Een grote veranda in creoolse stijl domineert de prachtige tuin die uitgeeft op de oceaan. Het meubilair in Afrikaanse stijl zorgt voor een sfeervol geheel.

The Beach Villa
Deze villa telt 2 tweepersoonskamers, beide zeer rijk uitgerust met een eigen badkamer. Onder het Makutidak bevinden er zich nog 2 dubbele kinderkamers. De kamers beschikken niet over airconditioning, maar zijn wel voorzien van een muskietennet.

The Garden Villa
De Garden Villa bestaat uit 4 tweepersoonskamers met airconditioning. Alle kamers genieten van een zicht op de Indische Oceaan en beschikken over een eigen badkamer.

Faciliteiten

Alfajiri is een ideale accommodatie voor een ontspannen strandvakantie met uw kinderen: twee Engelstalige kinderbegeleiders zijn 24 uur per dag beschikbaar, alsmede talrijke spelletjes, satelliet tv & video’s. Alfajiri voorziet ook in een linnendienst, massages, butler, chauffeur met wagen en een prachtige infinity pool.

Locatie van Alfajiri Beach Villa (FC)