The Funzi Keys Resort

The Funzi Keys Resort2017-07-12T09:55:33+01:00

Dit hoogstaande hotel aan de zuidkust van Mombasa werd door de gerenommeerde Tatler beoordeeld als een van de 11 beste hotels ter wereld.

Ligging
The Funzi Keys ligt aan het westelijke strand van een ongerept eiland, op 15 min. vliegen van Mombasa. Door zijn afgelegen en exclusieve locatie is het de perfecte plek om u in stijl terug te trekken uit de wereld. Het hotel is geïnspireerd door de lokale cultuur en kunstarchitectuur, en is harmonisch geïntegreerd in het idyllische oceaanlandschap.

Resort
Het resort bestaat uit ruime, stenen bungalows met rieten daken. 9 daarvan liggen direct aan het strand en de overige 8 hebben zeezicht. Elke kamer is individueel ingericht en heeft een kingsize bed met handgesneden bedposten, ventilator, kluisje, stranduitrusting en een grote badkamer. U kunt in uw privéveranda met kampvuurplaats genieten van een sundowner. In het centrum van het resort is er een restaurant en bar.

Accommodatie
Dit luxueuze resort verbindt op ideale wijze lokale tradities met de Swahili architectuur van de kust. Het bestaat uit ruime, uit lokaal koraalkalk gebouwd hutten met rieten daken, waarvan er 9 direct aan het strand liggen en 8 zeezicht hebben.

Activiteiten
Naast het relaxen op de prachtige stranden bij Funzi Keys kunt u zeilen, kanoën, vissen en windsurfen. Ook kunt u boottochten ondernemen over de Ramisi rivier of de Funzi kreek waar u wellicht krokodillen of dolfijnen zult zien. Tegen betaling kunt u diepzeevissen of een duik maken in het Pemba kanaal. Op uw privé veranda wordt elke avond een romantisch vuur aangestoken en kunt u bij een heerlijk glas wijn van de Afrikaanse zonsondergang genieten.

Inclusief
Volpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten.

Opmerking
7=6 (geldig: 05.01.2015-22.12.2015).
De lodge is gesloten van 15.03.15-30.06.15.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan