×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Severin Sea Lodge (FC)

Ga op in een oase van rust en ontspanning, te midden van een tropisch paradijs met aan de ene kant een eindeloos wit zandstrand en aan de andere kant de Afrikaanse bush.

Ligging

De Severin Sea Lodge bevindt zich aan het Bamburi Beach, direct aan de Indische Oceaan. Ca. 12 km van Mombasa en 20 km naar de luchthaven.

Lodge

De ronde bungalows, het hoofdgebouw en de 2 zwembaden zijn harmonisch ingebed in een tuin vol palmbomen. In de restaurants, waaronder ook de prijzenwinnaar IMANI Dhow, staat voor elke smaak wat lekkers te wachten. Veel activiteiten mogelijk: sport, excursies en safari’s naar het bijhorende Severin Safari Camp. Ontspan tijdens een deugddoende massage, ga zwemmen en windsurfen in het kristalheldere water van de warme Indische Oceaan, of geniet eenvoudig weg van het ´dolce far niente´!

Accommodatie

De meer dan 200 kamers en suites zijn uitgerust met handgesneden houten meubels en vormgegeven in stijlvol Afrikaans design. De karibu class (standaard) in het hoofdgebouw beschikt over badkamer met douche, zithoek, kluisje, balkon/terras. De karibu class in de bungalows beschikt bovendien over een minibar. In de comfort class is er ook een walk-in douche, plafondventilator, tv, koffie/theefaciliteiten.

Activiteiten

De Severin Sea Lodge biedt mogelijkheden om te duiken, snorkelen, water-aerobics, golfen en tennis.

Inclusief

Halfpension.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, fooien, activiteiten.

Kinderen

Max. 1 kind van 0-11 jaar krijgt 25% in de kamer bij de ouders.

Locatie van Severin Sea Lodge (FC)