Severin Sea Lodge (FC)

Severin Sea Lodge (FC)2017-07-12T09:47:34+01:00

Ga op in een oase van rust en ontspanning, te midden van een tropisch paradijs met aan de ene kant een eindeloos wit zandstrand en aan de andere kant de Afrikaanse bush.

Ligging
De Severin Sea Lodge bevindt zich aan het Bamburi Beach, direct aan de Indische Oceaan. Ca. 12 km van Mombasa en 20 km naar de luchthaven.

Lodge
De ronde bungalows, het hoofdgebouw en de 2 zwembaden zijn harmonisch ingebed in een tuin vol palmbomen. In de restaurants, waaronder ook de prijzenwinnaar IMANI Dhow, staat voor elke smaak wat lekkers te wachten. Veel activiteiten mogelijk: sport, excursies en safari’s naar het bijhorende Severin Safari Camp. Ontspan tijdens een deugddoende massage, ga zwemmen en windsurfen in het kristalheldere water van de warme Indische Oceaan, of geniet eenvoudig weg van het ´dolce far niente´!

Accommodatie
De meer dan 200 kamers en suites zijn uitgerust met handgesneden houten meubels en vormgegeven in stijlvol Afrikaans design. De karibu class (standaard) in het hoofdgebouw beschikt over badkamer met douche, zithoek, kluisje, balkon/terras. De karibu class in de bungalows beschikt bovendien over een minibar. In de comfort class is er ook een walk-in douche, plafondventilator, tv, koffie/theefaciliteiten.

Activiteiten
De Severin Sea Lodge biedt mogelijkheden om te duiken, snorkelen, water-aerobics, golfen en tennis.

Inclusief
Halfpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, fooien, activiteiten.

Kinderen
Max. 1 kind van 0-11 jaar krijgt 25% in de kamer bij de ouders.

Opmerking
7=6 / 14=12 (geldig: 01.11.14-14.11.14, 01.06.15-14.06.15), niet combineerbaar.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan