Voyager Beach Resort (FC)

Voyager Beach Resort (FC)2017-07-12T09:56:43+01:00

Adres
Nyali Off Links Road,

Mount Kenya Road, Mombassa 00100, Kenia

Ligging
Het Voyager Beach Resort ligt 7 km ten noorden van Mombasa, direct aan het strand en centraal ten opzichte van een aantal attracties in de omgeving zoals het Haller-Park. Het Resort ligt direct aan het strand en wordt omringd door een grote tropische tuin.

Kamers
Het Voyager Beach Resort heeft 232 ruime kamers, waarvan 68 met zeezicht. Elke kamer heeft een groot balkon, airconditioning, elektronische safe en telefoon.

Faciliteiten
Dit aangename strandresort beschikt over 3 restaurants (Mashua restaurant, Smugglers Cove en het Minestrone restaurant), 4 bars, 2 zwembaden, activity center, wasserij service, roomservice en elke avond live entertainment.

Activiteiten
Het Voyager Beach Resort biedt een groot aantal watersporten aan, waaronder duiken, snorkelen, sportvissen, catamaran zeilen en windsurfen. Daarnaast kunt u deelnemen aan de ‘Glassbottomboat Cruise’ en de ‘Dhow Safari’.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan