Salt Lick Lodge2017-07-12T10:01:48+01:00

De Salt Lick Lodge ligt op een unieke locatie. Het camp ligt boven drinkplaatsen zodat u de kans heeft om de dieren vanuit uw eigen kamer te observeren. ’s Nachts wordt de drinkplaats verlicht.

Ligging
De Saltlick Lodge ligt grenzend aan het Tsavo West NP in het zuidoosten van Kenia, ca. 400 km van Nairobi en 200 km van Mombasa.

Lodge
Het Bura restaurant biedt een ontbijtbuffet aan. Lunch en diner worden voor uw ogen klaargemaakt. De overdekte Vura Bar & Lounge zorgt met cocktails of koffie voor verfrissing. Safari’s overdag en ’s nachts, wandelingen door het reservaat, excursies in de omliggende dorpen, lezingen over dieren, een zwembad bij een zustercamp, een souvenirwinkeltje en elke dag een muziekoptreden zorgen voor uitstekend entertainment.

Accommodatie
96 kamers ruime kamers met leembodem. De kamers zijn uitgerust met grote bedden, muskietennetten, eigen badkamer met douche/wc en warm/koud water, plafondventilators en 220V stopcontacten.

Inclusief
Volpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, entreegelden nationaal park, activiteiten.

Kinderen
0-16 jaar 50% korting in de kamer van de ouders en 25% korting in een eigen kamer.

Opmerking
Geen eenpersoonskamertoeslag van 02.04.2015-30.06.2015
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan