Galdessa Tented Camp (MC+)

Galdessa Tented Camp (MC+)2017-07-12T10:08:24+01:00

Adres
Tsavo National Park East 454, Kenia

Ligging
Galdessa tented camp ligt diep in Tsavo Oost aan de Galana rivier met uitzicht op het Yatta plateau.

Accommodatie
Het safarikamp bestaat uit 11 comfortabele safaritenten, elk op een eigen houten platform. Alle tenten zijn voorzien van een en-suite badkamer met traditionele douches welke op afroep gevuld worden met warm water door de persoonlijk toegewezen bediende. Gasten zijn verzekerd van hun privacy gezien er goede afstand is tussen de tenten doormiddel een afscheiding van natuurlijk riet om subtiel de naburige bandas te verbergen.

Faciliteiten
Op het terrein zijn 2 restaurants gebouwd om gasten alle rust te geven. Beiden restaurants hebben een spectaculair uitzicht op de rivier. Vanwege de locatie, direct aan de rivier, heeft u een kans wild te spotten. In de omgeving van het tentenkamp vindt u mogelijk naast de nijlpaarden ook een populatie zwarte neushoorns. Het is verboden over het terrein te lopen, een kamp voertuig brengt de gasten van en naar het restaurant naar de tent vanwege het wild wat op het terrein aanwezig kan zijn.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan