Voi Safari Lodge (MC)

Voi Safari Lodge (MC)2017-07-12T10:10:24+00:00

Adres
Tsavo Safari Camp East, Tsavo National Park East 30471 , Kenia

Ligging
De Voi Safari Lodge ligt langs de hoofdweg NairobiMombassa, op 165 km van Mombassa. Een bezoek aan de lodge is goed te combineren voor een lunch of een overnachting tijdens uw rondreis van de kust naar de meer landinwaarts gelegen natuurparken van Kenia. De lodge is gebouwd op de top van een klif – met uitzicht over de Tsavo East vlaktes tot aan het golvende terrein van het Yatta Plateau.

Accommodatie
De Voi Safari Lodge telt 52 kamers, welke zodanig zijn ontworpen dat deze zich mengen in de rotsachtige omgeving met een uniek uitgegraven zwembad in de rots. Onderaan de rots zijn 2 aangelegde waterbassins dat in het droge seizoen veel wild aantrekt.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan