Finch Hatton Camp (MC+)

Finch Hatton Camp (MC+)2017-07-12T10:13:27+01:00

Adres
Tsavo Safari Camp West, Tsavo National Park West 24423, Kenia

Ligging
Het Finch Hatton Camp is omgeven door natuurlijke verswater bronnen waaraan de tenten zijn opgebouwd. De gele koorts bomen de Xanthoplea Acacia geven bescherming tijdens de hete dagen. Het safarikamp kent geen hekken waardoor het wild zich op het terrein bevind en bewakers de gasten begeleiden. De verswater bronnen zijn in bezit genomen door krokodillen en nijlpaarden, deze laten zich gedurende de dag meerdere keren horen.

Accommodatie
Het camp kent een accommodatie voor 50 personen in grote luxe tenten voorzien van alle gemakken. Finch Hatton is een van de mooiere tented lodges in deze omgeving van Tsavo West.

Faciliteiten
Er is een zwembad waar gasten verkoeling kunnen zoeken en waar anderen gewoon genieten van een goed boek onder de parasol. Er is geen netwerk voor mobiele telefonie dekking, maar er is draadloos internet aanwezig.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan