×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Kilaguni Serena Lodge (FC)

Adres

Tsavo West National Park, Kenia

Ligging

Kilaguni Serena lodge ligt in het hart van het Tsavo West National Park, ongeveer 14 kilometer van de Mtito Andei hoofdingang. De safarilodge biedt een prachtig uitzicht over de Chyulu heuvels, een uitloper van Mount Kilimanjaro. De drinkpoel bij de lodge (die ‘s avond wordt verlicht) wordt dagelijks bezocht door o.a. olifanten, buffels en zebra’s. De Kilaguni airstrip bedient ook andere lodges in het Nationaal Park - de airstrip ligt net buiten de lodge.

Kamers

De Kilaguni Serena Lodge - die werd geopend in 1962 - is de eerste safari lodge die gebouwd werd in een nationaal park in Kenia. De lodge bestaat uit 56 kamers, die uitzicht bieden op de Chyulu heuvels en bij helder weer ziet u de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro. De kamers zijn in Afrikaanse stijl ingericht en voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon, klamboe en een veranda.

Faciliteiten

De lodge beschikt over een centraal gedeelte met receptie, lounge, bar en restaurant. Vanaf het grote terras, het restaurant en de bar kunt u genieten van een adembenemend mooie zonsondergang. Het restaurant serveert een 5 gangen menu, bestaande uit zowel internationale als lokale delicatessen. Tussen de safari’s door kunt u heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad, of genieten van een massage of schoonheidsbehandeling. Er is ook internet service, waar ook een gsm-netwerk beschikbaar is.

Locatie van Kilaguni Serena Lodge (FC)