Kilaguni Serena Lodge (FC)

Kilaguni Serena Lodge (FC)2017-07-12T10:14:51+01:00

Adres
Tsavo West National Park, Kenia

Ligging
Kilaguni Serena lodge ligt in het hart van het Tsavo West National Park, ongeveer 14 kilometer van de Mtito Andei hoofdingang. De safarilodge biedt een prachtig uitzicht over de Chyulu heuvels, een uitloper van Mount Kilimanjaro. De drinkpoel bij de lodge (die ‘s avond wordt verlicht) wordt dagelijks bezocht door o.a. olifanten, buffels en zebra’s. De Kilaguni airstrip bedient ook andere lodges in het Nationaal Park – de airstrip ligt net buiten de lodge.

Kamers
De Kilaguni Serena Lodge – die werd geopend in 1962 – is de eerste safari lodge die gebouwd werd in een nationaal park in Kenia. De lodge bestaat uit 56 kamers, die uitzicht bieden op de Chyulu heuvels en bij helder weer ziet u de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro. De kamers zijn in Afrikaanse stijl ingericht en voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon, klamboe en een veranda.

Faciliteiten
De lodge beschikt over een centraal gedeelte met receptie, lounge, bar en restaurant. Vanaf het grote terras, het restaurant en de bar kunt u genieten van een adembenemend mooie zonsondergang. Het restaurant serveert een 5 gangen menu, bestaande uit zowel internationale als lokale delicatessen. Tussen de safari’s door kunt u heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad, of genieten van een massage of schoonheidsbehandeling. Er is ook internet service, waar ook een gsm-netwerk beschikbaar is.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan