Ngulia Safari Lodge (FC)

Ngulia Safari Lodge (FC)2017-07-12T10:17:11+01:00

Adres
Tsavo West National Park, Kenia

Ligging
De Ngulia Safari Lodge ligt aan de voet van de Ngulia heuvels – met een idyllisch uitzicht over Tsavo West. De lodge ligt vlakbij de Ngulia Rhino reservaat.

Kamers
De in 1969 gebouwde lodge heeft 52 standaard kamers, allemaal met een bad en douche en met een balkon. Vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de wildernis en een aantal waterpoelen. De lodge heeft ook een aantal familie kamers voor gezinnen met kinderen. De lodge kent naast de kamers in het hoofdgebouw ook nog 26 rietgedekte bandas. De bruidssuite is het meest aantrekkelijke van alle bandas. Bij het boeken geven wij de voorkeur aan voor banda 1 t/m 5 voor de ligging.

Faciliteiten
De lodge bestaat uit een centrale open ruimte, waar een klein stromend beekje doorheen stroomt. Het centrale gedeelte beschikt over een bar, giftshop en restaurant. Het ‘openlucht’ restaurant biedt uitzicht over de water poelen en de luipaardboom, waar ’s avonds vlees wordt gehangen voor de luipaarden, die zich hier regelmatig vertonen. Dat is geweldig om te zien! Ook is er een bar, waarvandaan u de luipaarden goed kunt zien aankomen. Gasten kunnen genieten van hun eten, terwijl ze kijken naar de prachtige dieren die langskomen.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan