×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Ngulia Safari Lodge (FC)

Adres

Tsavo West National Park, Kenia

Ligging

De Ngulia Safari Lodge ligt aan de voet van de Ngulia heuvels - met een idyllisch uitzicht over Tsavo West. De lodge ligt vlakbij de Ngulia Rhino reservaat.

Kamers

De in 1969 gebouwde lodge heeft 52 standaard kamers, allemaal met een bad en douche en met een balkon. Vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de wildernis en een aantal waterpoelen. De lodge heeft ook een aantal familie kamers voor gezinnen met kinderen. De lodge kent naast de kamers in het hoofdgebouw ook nog 26 rietgedekte bandas. De bruidssuite is het meest aantrekkelijke van alle bandas. Bij het boeken geven wij de voorkeur aan voor banda 1 t/m 5 voor de ligging.

Faciliteiten

De lodge bestaat uit een centrale open ruimte, waar een klein stromend beekje doorheen stroomt. Het centrale gedeelte beschikt over een bar, giftshop en restaurant. Het ’openlucht’ restaurant biedt uitzicht over de water poelen en de luipaardboom, waar ’s avonds vlees wordt gehangen voor de luipaarden, die zich hier regelmatig vertonen. Dat is geweldig om te zien! Ook is er een bar, waarvandaan u de luipaarden goed kunt zien aankomen. Gasten kunnen genieten van hun eten, terwijl ze kijken naar de prachtige dieren die langskomen.

Locatie van Ngulia Safari Lodge (FC)