Giraffe Manor

Giraffe Manor2017-07-11T15:36:52+01:00

Ligging
Giraffe Manor ligt in het zuidwesten van Nairobi. Luchthaven Nairobi ligt op minder dan 40 minuten rijden van het Giraffe Manor Hotel Nairobi.

Kamers
Het Giraffe Manor Hotel Nairobi biedt comfortabele kamers, speciaal ingericht om de behoeftes van elke vakantieganger tegemoet te komen.

Faciliteiten
Eetgelegenheden bij het hotel zijn onder andere een restaurant, ideaal voor gasten die graag dichtbij alle voorzieningen van het Giraffe Manor Hotel Nairobi blijven. Gasten die graag dichtbij blijven voor het ontbijt, kunnen terecht in de eetzaal van het hotel waar vele opties aanwezig zijn.

Andere hotels en safari-lodges in en om Nairobi zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan