House of Waine (FC+)

House of Waine (FC+)2017-07-11T15:56:59+01:00

Het in koloniale stijl gebouwde House of Waine ligt in de buitenwijk Karen. Het is een boutique hotel, gelegen in een mooie tuin. De wijk is genoemd naar Karen Blixen (de schrijfster van de roman “Out of Africa”), die hier – op twee uur rijden per ossenkar van het centrum van Nairobi – een koffieplantage had. De House of waine ligt vlakbij het Karen Blixen Museum, het Giraffe Centre, Daphne Sheldricks Elephant Orphanage en het Nairobi National Park.

Adres
Masai Lane & Bogani Road, Karen, PO Box 25035, Nairobi 00603, Kenia

Accommodatie
Het House of Waine is een kleinschalig hotel met slechts elf kamers. De kamers zijn individueel ontworpen en vernoemd naar het thema dat ze uitbeelden. Alle kamers hebben een mooie marmeren en-suite badkamer, met bad/douche en toilet. Verder zijn er toilet artikelen, een haardroger en telefoon, televisie, telefoon, internet verbinding, een minibar (met frisdranken), een thee en koffie faciliteit en een kleine kluis.

Faciliteiten
Het hotel heeft een restaurant, zwembad met terras in een fraai aangelegde tuin. De heerlijke maaltijden worden met zorg bereid. House of Waine biedt u de rust en persoonlijke aandacht, die u in een van de stadshotels niet zult ervaren.

Algemeen

  • All-inclusive tarieven
  • Credit cards geaccepteerd

Adres
Masai Lane & Bogani Road, Karen, PO Box 25035, Nairobi 00603, Kenia

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan