×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

House of Waine (FC+)

Het in koloniale stijl gebouwde House of Waine ligt in de buitenwijk Karen. Het is een boutique hotel, gelegen in een mooie tuin. De wijk is genoemd naar Karen Blixen (de schrijfster van de roman "Out of Africa"), die hier - op twee uur rijden per ossenkar van het centrum van Nairobi - een koffieplantage had. De House of waine ligt vlakbij het Karen Blixen Museum, het Giraffe Centre, Daphne Sheldricks Elephant Orphanage en het Nairobi National Park.

Adres

Masai Lane & Bogani Road, Karen, PO Box 25035, Nairobi 00603, Kenia

Accommodatie

Het House of Waine is een kleinschalig hotel met slechts elf kamers. De kamers zijn individueel ontworpen en vernoemd naar het thema dat ze uitbeelden. Alle kamers hebben een mooie marmeren en-suite badkamer, met bad/douche en toilet. Verder zijn er toilet artikelen, een haardroger en telefoon, televisie, telefoon, internet verbinding, een minibar (met frisdranken), een thee en koffie faciliteit en een kleine kluis.

Faciliteiten

Het hotel heeft een restaurant, zwembad met terras in een fraai aangelegde tuin. De heerlijke maaltijden worden met zorg bereid. House of Waine biedt u de rust en persoonlijke aandacht, die u in een van de stadshotels niet zult ervaren.

Algemeen

  • All-inclusive tarieven
  • Credit cards geaccepteerd

Locatie van House of Waine (FC+)