Nairobi Tented Camp (FC)

///Nairobi Tented Camp (FC)
Nairobi Tented Camp (FC)2017-07-11T19:51:53+01:00

Prachtig alternatief voor een stadshotel en enige accommodatie in het Nairobi National Park. In het Nairobi Tented Camp ervaart u een typische safaribeleving in een bosrijke omgeving met wilde dieren aan de rand van een moderne metropool.

Adres
Nairobi National Park, Nairobi 00509, Kenia

Ligging
het kamp ligt direct in het hart van het oudste nationale park van Kenia, het Nairobi N.P. Al tijdens de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie kunt u uitkijken naar het wild. Het park ligt vlakbij Nairobi en op ca. 30 min. rijden van de internationale luchthaven.

Hotel
het Nairobi Tented Camp is een bijzonder alternatief voor een klassiek hotel in het centrum. Na aankomst in Kenia kunt u hier direct al op safari! Er is een centrale tent in het kamp waar de maaltijden worden geserveerd. Tussen de safari’s door kunt u heerlijk ontspannen in een hangmat onder de olijfbomen, een boek lezen uit de bibliotheek of een spelletje backgammon spelen.

Accommodatie
de 8 safaritenten zijn harmonieus in het landschap geintegreerd en hebben een ‘bush’douche, een tweepersoonsbed of aparte bedden, een bureau en een kleine veranda.

Inclusief
volpension.

Exclusief
persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, safari’s en entreegeld nationale park.

Opmerking

  • Afwijkende annuleringsvoorwaarden
  • Minimumleeftijd bij check-in: 18
  • Check-in vanaf: 12.00 uur
  • Check-out tot: 10.00 uur
  • Geschikt voor groepen
  • Geschikt voor families
  • MasterCard, Visa

Andere hotels en safari-lodges in en om Nairobi zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan