Ngong House (FC+)

Ngong House (FC+)2017-07-11T19:57:38+01:00

Ngong House ligt 30 km ten zuiden van Nairobi, met uitzicht over de Ngong Hills. Dit boutique hotel bestaat uit 5 boomhutten, die gelegen zijn op een privé landgoed wat vroeger de koffieplantage van Karen Blixen was. Ofschoon Ngong House maar ongeveer 20 minuten rijden van het centrum van Nairobi ligt, wordt het toch omringd door de Afrikaanse bush.

Adres
Ngong Road, P.O. Box 24963, Nairobi, Kenia

Accommodatie
De luxe sfeervolle boomhutten hebben daken van Afrikaans gras en zijn gebouwd van lokaal hout uit de omgeving. Alle huizen zijn verschillend ingericht en bieden een ander uitzicht. Er is een boomhut die bestaat uit twee verdiepingen, een andere is langgerekt en een ononderbroken uitzicht over de Ngong Hills. Er is een zespersoons boomhut voor families. De boomhutten zijn ingericht in traditionele Afrikaanse stijl, voorzien van alle denkbare comfort en met een apart woon- en slaapgedeelte. U kunt op uw privé veranda met een drankje genieten van de zon die ondergaat achter de bergen. De boomhutten zijn voorzien van eigen badkamer en kitchenette. Extra romantisch is het diner bij kaarslicht in uw eigen boomhut.

Faciliteiten
Ngong House beschikt over een lounge, bar, restaurant en een zwembad in de fraai aangelegde tuin. De maaltijden worden opgediend in een halfopen rondavel, welke ’s avonds verwarmt kan worden door openhaard. Het ontbijt vindt plaats in de tuin onder de acacia bomen.

Activiteiten
Vanuit Ngong House kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals golfen of een wandeling in de omgeving. Ook kunt u een bezoek brengen aan het giraffe centrum; een opvanghuis waar u de bedreigde Rothschild giraffe kunt voeren. Ook Nairobi National Park is niet ver weg; u kunt hier onder andere leeuwen, neushoorns en luipaarden zien. Een lunch op de top van de Ngong Hills is ook mogelijk; u wordt gebracht en gehaald per helikopter en kunt gedurende de lunch genieten van het prachtige uitzicht over zowel de Rift Valley als over geheel Nairobi.

Andere hotels en safari-lodges in en om Nairobi zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan