×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Ngong House (FC+)

Ngong House ligt 30 km ten zuiden van Nairobi, met uitzicht over de Ngong Hills. Dit boutique hotel bestaat uit 5 boomhutten, die gelegen zijn op een privé landgoed wat vroeger de koffieplantage van Karen Blixen was. Ofschoon Ngong House maar ongeveer 20 minuten rijden van het centrum van Nairobi ligt, wordt het toch omringd door de Afrikaanse bush.

Adres

Ngong Road, P.O. Box 24963, Nairobi, Kenia

Accommodatie

De luxe sfeervolle boomhutten hebben daken van Afrikaans gras en zijn gebouwd van lokaal hout uit de omgeving. Alle huizen zijn verschillend ingericht en bieden een ander uitzicht. Er is een boomhut die bestaat uit twee verdiepingen, een andere is langgerekt en een ononderbroken uitzicht over de Ngong Hills. Er is een zespersoons boomhut voor families. De boomhutten zijn ingericht in traditionele Afrikaanse stijl, voorzien van alle denkbare comfort en met een apart woon- en slaapgedeelte. U kunt op uw privé veranda met een drankje genieten van de zon die ondergaat achter de bergen. De boomhutten zijn voorzien van eigen badkamer en kitchenette. Extra romantisch is het diner bij kaarslicht in uw eigen boomhut.

Faciliteiten

Ngong House beschikt over een lounge, bar, restaurant en een zwembad in de fraai aangelegde tuin. De maaltijden worden opgediend in een halfopen rondavel, welke ’s avonds verwarmt kan worden door openhaard. Het ontbijt vindt plaats in de tuin onder de acacia bomen.

Activiteiten

Vanuit Ngong House kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals golfen of een wandeling in de omgeving. Ook kunt u een bezoek brengen aan het giraffe centrum; een opvanghuis waar u de bedreigde Rothschild giraffe kunt voeren. Ook Nairobi National Park is niet ver weg; u kunt hier onder andere leeuwen, neushoorns en luipaarden zien. Een lunch op de top van de Ngong Hills is ook mogelijk; u wordt gebracht en gehaald per helikopter en kunt gedurende de lunch genieten van het prachtige uitzicht over zowel de Rift Valley als over geheel Nairobi.

Locatie van Ngong House (FC+)