×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Tribe - the Village Market Hotel (FC)

Dit ultra moderne hotel zou je misschien eerder in Amerika verwachten dan in Nairobi. Het hippe design combineert authentieke Keniaanse thema's met het comfort en efficiency van de 21ste eeuw. Het hotel ligt naast The Village Market Shopping & Recreation Centre - het grootste winkelcentrum van Oost-Afrika - in de moderne buitenwijk Gigiri. Het hotel ligt nabij de gebouwen van de Verenigde Naties en de Amerikaanse Ambassade. Het hotel ligt op 9 km van het stadscentrum en op 25km van Jomo Kenyatta International Airport.

Adres

Limuru Road, The Village Market, Gigiri, Nairobi 00621, Kenia

Kamers

Het hotel heeft 142 kamers, verdeeld in 20 standaard kamers, 100 deluxe kamers en 22 suites. De kamers en suites zijn voorzien van lcd tv, telefoon, airco., internet en thee- en koffiezetter. De modern ingerichte slaapkamer staat in open verbinding met de badkamer.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een hippe lounge, cafetaria, uitstekend restaurant, business center, giftshop, 24-uurs roomservice en concierge service. Het hotel beschikt verder over een zwembad en fitness center met gym, sauna en wellness spa. Epic, het in-house restaurant serveert Continental cuisine met een geraffineerde African Fusion. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner van 10 uur ’s morgens tot half elf ’s avonds. In het Village Market winkelcentrum vindt u bioscopen, bowling, minigolf en een kinderspeelparadijs.

  • Check-in vanaf 14.00 uur
  • Check-in tot middernacht
  • Check-out tot 12.00 uur
  • Geen huisdieren toegelaten

Locatie van Tribe - the Village Market Hotel (FC)