De Big Five in stijl

De Big Five in stijl2018-12-06T15:11:13+01:00
  • 8 dagen luxueuze fly-in safari
  • Van/naar Nairobi
  • Overnachtingen in schitterende accommodaties
  • Min. 4, max. 8 personen
  • Vanaf; € 5.191 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

Bekijk de big five in stijl in deze 8-daagse luxe safari buiten de betreden paden

Dit is van het beste wat Kenia te bieden heeft. U reist in absolute stijl en op unieke wijze ervaart u de mooiste nationale parken van Kenia. Laat u in de Masai Mara door de rijkdom aan wilde dieren verbazen en wordt betoverd door de prachtige landschappen van Meru NP. In Amboseli treft u de majestueuze Kilimanjaro met aan de voet grote kuddes olifanten! Dit is dé safari die u moet gedaan hebben!

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Nairobi (diner)
Aankomst en ontvangst in Nairobi en transfer naar het hotel.
Overnachting Hemingways Nairobi.

Dag 2: Nairobi – Amboseli NP (volpension).
Na een uitgebreid ontbijt, transfer naar de nationale Wilson luchthaven en vlucht naar het Amboseli NP. Na een vluchtje van 45 min. landt u midden in het park en beleeft u al op weg naar uw lodge uw eerste spannende safari. Kom na de lunch even tot rust aan het mooie zwembad en geniet van de goede service. In de namiddag vertrekt u opnieuw op safari en ’s avonds kunt u bij een sundowner nagenieten van uw avonturen.
2 overnachtingen Tortilis Camp.

Dag 3: Amboseli NP (volpension).
De dag start vroeg in de morgen met een wandelsafari. U wordt begeleid door een ranger door een fascinerend landschap, waarbij u vele dieren zult observeren. U ziet buffels en giraffen van dichtbij grazen. Geniet aansluitend van een stijlvol ontbijt midden in de wildernis. In de namiddag onderneemt u opnieuw een safaritocht door het park.

Dag 4: Amboseli NP – Meru NP (volpension).
Na een safari vroeg in de morgen staat er u in het camp een brunch op te wachten. Daarna vliegt u van de Amboseli airstrip naar Meru NP, waar u in de namiddag aankomt. Laat u zich verwennen tijdens een massage of ga nog voor het diner op een eerste ontdekkingsrit.
2 overnachtingen Elsa´s Kopje.

Dag 5: Meru NP (volpension).
Vroeg in de morgen start u een safari van uw prachtige lodge naar Meru NP. Dit park staat bekend voor zijn grote olifantenkuddes en leeuwenroedels. Tussen de verschillende safari’s door geniet u van een uitgelezen lunch te midden van de wildernis. ’s Avonds kunt u tijdens een magnifieke zonsondergang en met een sundowner in de hand genieten van de geluiden die de wilde dieren maken. Na zonsondergang vertrekt u op een spannende nachtsafari.

Route; big five in style

Code
24980

Inclusief
Alle transfers en vluchten volgens het programma, entreegelden voor nationale parken, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes en wasservice van dag 2-7, safari’s in een 4×4 safarivoertuig, Engelstalige gids/chauffeur, water (0,5 l p.p.p.d).

Exclusief
Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, optionele activiteiten, overige drankjes en fooien.

Aantal deelnemers
Min. 4 personen.

Extra te boeken
Optionele ballonsafari Masai Mara: USD 385 p.p.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Reisdata
3-4 x per week.

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
01.11.2018 – 16.12.2018 5.586
17.12.2018 – 31.12.2018 5.894
01.01.2019 – 02.01.2019 5.980
03.01.2019 – 31.03.2019 5.665
01.04.2019 – 31.05.2019 5.191
01.06.2019 – 29.06.2019 5.665
30.06.2019 – 27.10.2019 5.980
28.10.2019 – 16.12.2019 5.665
17.12.2019 – 31.12.2019 5.980

Dag 6: Meru NP – Masai Mara (volpension).
Vanmorgen maakt u een gegidste wandelsafari om heel dicht bij het Afrikaanse wild te komen. Kijk daarna uit naar het volgende hoogtepunt van de reis: na de middag vliegt u namelijk naar de legendarische Masai Mara. Samen met de Serengeti vormt ze een reusachtig beschermd natuurgebied, waarin jaarlijks de spectaculaire migratie plaats vindt. Miljoenen gnoes, zebra’s en Thomson gazellen trekken rond van weide naar weide op zoek naar vers voedsel. Grote katachtigen zoals leeuwen, luipaarden en cheeta’s gluren naar u, net zoals de krokodillen in de rivieren. Tegen zonsondergang checkt u in het camp in.
2 overnachtingen Sand River Masai Mara.

Dag 7: Masai Mara (volpension).
De hele dag door staan er safari’s gepland. Het park staat bekend om zijn bush- en boomsavanne en zijn Mara rivier. Geef uw ogen de kost in Kenia’s dierenrijkste park. Onder de Afrikaanse sterrenhemel brengt u uw avond door en sluit u de dag stilaan af. Optioneel heeft u de mogelijkheid om bij zonsopgang een ballonsafari (ca. 1 u.) over de Masai Mara te maken.

Dag 8: Masai Mara – Nairobi (volpension).
’s Morgens heeft u de mogelijkheid om in het camp te ontspannen of om een laatste safari te maken. Na de middag vliegt u terug naar Nairobi, waar u nog dineert in een restaurant alvorens u naar uw hotel of de internationale luchthaven wordt gebracht.

We bieden – naast bovenstaande fly-in safari – ook de volgende fly-in safari’s aan in Kenia:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere rondreizen, hotels, resorts of safarilodges, autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan