×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Big Five in style

10 dagen luxe safari buiten de gebaande paden van/naar Nairobi

Over de reis

Dit behoort tot het beste wat Kenia te bieden heeft. U reist in absolute stijl en op unieke wijze ervaart u een van de mooiste nationale parken van Kenia: Amboseli. Laat u in de Masai Mara door de rijkdom aan wilde dieren verbazen en kom tot rust in het minder bekende Loisaba reservaat.

In een oogopslag

  • 10 dagen luxueuze fly-in safari
  • van/naar Nairobi
  • min. 2, max. 8 pers.
Vanaf € 8.250 p.p.

Dag 1: Nairobi (diner).

Aankomst en ontvangst in Nairobi en transfer naar het hotel.

Overnachting: Overnachting Hemingways Nairobi.

Dag 2 - 3: Nairobi - Amboseli NP (2x volpension).

Vlucht naar het Amboseli NP. In de schaduw van de machtige Kilimanjaro gaat u op safari. Begeleid door een ranger trekt u door een fascinerend landschap, waarbij u o.a. grazende buffels en giraffen zult observeren.

Overnachting: 2 overnachtingen Tortilis Camp.

Dag 4: Amboseli NP - Loisaba reservaat (volpension).

Na een vroege safari vliegt u naar het Loisaba reservaat met zicht op Mt Kenya. U wordt opgewacht en naar uw camp gebracht. Geniet van de eerste kennismaking met het unieke landschap en de rijke dierenwereld. In de namiddag gaat u op safari. Tijdens het diner blikt u terug op een geslaagde dag.

Overnachting: 3 overnachtingen Loisaba Tented Camp.

Dag 5 - 6: Loisaba reservaat (2x volpension).

In de vroege ochtend neemt u deel aan een begeleide safaritocht. Uw gids is lid van de Samburu stam en zal u de lokale tradities en fauna en flora leren kennen. Terug in het camp kunt u even aansterken en een frisse duik in het zwembad nemen. Daarna gaat u met een jeep op zoek naar de zeldzame hyenahond, de grévyzebra, de oryx en de grote koedoe. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan een visexcursie, bezoekt u een anti-stroperij patrouille of ontdekt u de omgeving met een kameel. Op de avond van dag 6 overnacht u in een hemelbed. Dit bed staat op een verhoogd houten platform en biedt een indrukwekkend zicht op de wildernis en de drinkplaats. Dichter bij de natuur komt niemand.

Dag 7 - 9: Loisaba reservaat - Masai Mara (3x volpension).

Vandaag vliegt u naar de legendarische Masai Mara. Samen met de Serengeti vormt ze een reusachtig beschermd natuurgebied, waarin jaarlijks de spectaculaire Grote Migratie plaats vindt. Miljoenen gnoes, zebra’s en Thomson gazellen trekken van weide naar weide op zoek naar vers voedsel. Grote katachtigen zoals leeuwen, luipaarden en cheeta’s gluren naar hen, net zoals de krokodillen in de rivieren. Uw elegant, afgelegen camp aan de oever van de Sand River vormt het startpunt van uw safaritochten. U picknickt in de wildernis en bezoekt eveneens een Masai dorp.

Overnachting: 3 overnachtingen Sand River Masai Mara.

Dag 10: Masai Mara - Nairobi (ontbijt, lunch).

In de late voormiddag neemt u afscheid van de Masai Mara en vliegt u terug naar Nairobi. U wordt naar Hemingways gebracht, waar u gebruik kunt maken van een dagkamer alvorens u aan uw terug- of doorreis begint. Transfer naar de luchthaven.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Hemingways Resort

Accommodations

Hemingways Resort (DL)

Een eersteklas luxe accommodatie is het Hemingways Resort (DL). Het familie hotel biedt uitzonderlijke service en verwelkomt u met hun...


Lees meerOfferte aanvragen
Tortilis Camp

Accommodations

Tortilis Camp (FC)

Dit eco vriendelijke safarikamp is vernoemd naar de Acacia Tortilis en ligt ten zuidwesten van het Amboseli Game Reserve.


Lees meerOfferte aanvragen
Elsa`s Kopje (MC+)

Accommodations

Elsa`s Kopje (MC+)

Het hotel is lastig te bereiken doordat het omgeven is door wildernis, moerassen en dichte begroeiingen. Dit zorgt wel voor veel privacy in een...


Lees meerOfferte aanvragen
Sand River Masai Mara

Accommodations

Sand River Masai Mara

Dit camp van de Elewana Collection laat u de glorierijke tijden van de eerste Afrika avonturiers opnieuw beleven.


Lees meerOfferte aanvragen

Code

24980

Inclusief

alle transfers en vluchten volgens het programma, entreegelden voor nationale parken, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, safari’s in een 4x4 safarivoertuig met andere gasten van het camp, Engelstalige gids/chauffeur, water (0,5 l p.p.p.d), wasservice tijdens de safari.

Exclusief

internationale vluchten, premium drankjes, visumkosten, persoonlijke uitgaven, optionele activiteiten, overige drankjes en fooien.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid