×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Omgeving Mara Engai Wilderness Lodge

Masai Mara | Rondreizen in Kenia

Diamant van Kenia

Route; diamant van Kenia

In één oogopslag

  • 5 dagen luxueuze fly-in safari
  • Van Nairobi naar Mombasa
  • vluchten naar Lewa Wildlife Conservancy en de Masai Mara
  • Vanaf; € 3.399 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 


8-daagse luxueuze fly-in safari van Nairobi/naar Mombasa

Per privé Cessna Grand Caravan, voorzien van grote ramen en 8 comfortabele en luxueuze first class stoelen, wordt u naar de mooiste nationale parken van het land gevlogen. Geniet onderweg van het uitzicht op de olifantenkuddes en de zwart-witte zebra’s op de uitgestrekte savanne. Een unieke belevenis! Tijdens de uitstekende safari’s kunt u genieten van prachtige Afrikaanse dieren.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Mombasa - Lewa Wildlife reservaat (lunch/diner).

U wordt op de luchthaven of aan uw hotel opgehaald en naar Wilson Airport gebracht, waar uw klein vliegtuig klaar staat om naar het Lewa Wildlife reservaat te vliegen. De eerste safari gebeurt op weg naar de lodge, waar uw lunch klaar staat. Geniet ’s middags van de lodge of ga te paard of kameel op verkenning in de omgeving.

2 overnachtingen Lewa Wilderness.

Dag 2: Lewa Wildlife reservaat (volpension).

Tijdens een ochtend- en avondsafari leert u de dierlijke bewoners van het reservaat kennen. Behalve de zeldzame zwarte neushoorn de Kenia’s grootste populatie Grévy zebra’s, ziet u zeker ook enkele leden van de Big Five. ’s Middags ontspant u in de schaduw die de lodge biedt.

Dag 3: Lewa Wildlife Schutzgebiet - Masai Mara (volpension).

Na het ontbijt is er nog tijd voor een safari op weg naar de airstrip. In de Masai Mara wordt u door uw gids verwelkomd en naar uw camp gebracht. Deze luxueuze accommodatie beschikt over 20 safaritenten, die met liefde zijn ingericht en zich op een unieke locatie bevinden. Aan uw voeten ligt de uitgestrekte Masai Mara, met haar fascinerende landschap en veelzijdige dierenwereld. U gaat na de lunch uitgebreid op verkenning.

2 overnachtingen Mara Engai Wilderness Lodge.

Dag 4: Masai Mara (volpension).

Vandaag vroeg uit de veren! Gesterkt door een koffie of thee trekt u in de ochtendschemering de natuur in, zodat u de dieren kunt observeren terwijl ze nog actief zijn, want eens de hete zon begint te schijnen, trekken ze zich in de schaduw terug. Dat doet u vanmiddag ook. Eens de heetste uren voorbij zijn, gaat u opnieuw op safari. De uitbaters van de lodge hebben trouwens heel wat in petto voor u – wat dacht u bijvoorbeeld van een ontbijt of diner in de bush?

Dag 5: Masai Mara - Mombasa (volpension).

U vliegt vanmorgen eerst van de Masai Mara naar Nairobi en later verder naar Mombasa aan de tropische kust. Hier heeft u de optie om uw verblijf te verlengen in een hotel naar keuze, waar u tot rust kan komen aan de droomstranden van Kenia (niet inbegrepen).

Code

35827

Inclusief

Vermelde transfers en binnenlandse vluchten, ritten in een 4x4 safarivoertuig, entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, vermelde overnachtingen en maaltijden.

Exclusief

Overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien, optionele excursies.

Aantal deelnemers

Min. 2 pers.

Kinderen

Welkom vanaf 5 jaar. Prijzen op aanvraag.

Opmerking

De camps zijn gesloten tussen 01.04.19-31.05.19.

Bagagebeperking: 15 kg p.p. in een zachte reistas.

Reisdata

Iedere zondag.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden

Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Vanaf prijs per persoon o.b.v. 2pers. 07.01.2019 - 31.03.2019 3.642 01.06.2019 - 25.06.2019 3.399 26.06.2019 - 30.09.2019 4.173 01.10.2019 - 31.10.2019 3.863 01.12.2019 - 11.12.2019 3.566

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid