×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Prachtig gelegen Kicheche Bush Camp

Kicheche Bush Camp | Rondreizen in Kenia

Into the wild - Masai Mara Explorer

Route; wildernis in Greater Masai Mara

In één oogopslag

  • Fly-in van/naar Nairobi
  • Unieke safaribelevenis in het Naboisho reservaat
  • 2 dagen wandelsafari inclusief fly camp
  • Vanaf; € 3.323 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

 

6-daagse fly-in van/naar Nairobi

Een fantastische combinatiesafari in 2 prachtige privé reservaten die grenzen aan het beroemede Masai Mara. U geniet van een wandelsafari en een fly camp (een mobiel tentencamp). Begeleid door een Kicheche Silver KPSGA guide heeft u de mogelijkheid om de Masai Mara uit alle perspectieven te ontdekken: overdag, ’s nachts, te voet, per jeep en in de lucht. U kunt een optionele verlenging boeken aan de kust van Mombasa.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Nairobi - Masai Mara / Naboisho reservaat (lunch/diner).

Uw chauffeur haalt u in uw stadshotel op en brengt u naar de luchthaven. U vliegt naar de Masai Mara, waar u gids u aan de airstrip verwelkomt. De rit naar het camp is gelijk uw eerste kennismaking met de dierenwereld van de Afrikaanse savanne. Geniet van de omgeving van uw camp voor u in de namiddag op safari gaat. ’s Avonds laat u de eerste indrukken de revue passeren bij een aperitief rond het kampvuur.

2 overnachtingen Kicheche Valley Camp.

Dag 2: Naboisho reservaat (volpension).

U begint de dag ’s morgens vroeg om op safari te gaan en om te beleven hoe de savanne langzaam ontwaakt. U beleeft een fantastische ervaring met uw ervaren gids en krijgt talrijke uitgelezen fotomomenten. Tegen de middag keert u terug naar het camp. Na een ontspannende middag maakt u ’s avonds opnieuw een safari. Voor wie dat wenst, is er na het diner ook een nachtsafari mogelijk.

Dag 3: Naboisho reservaat (volpension).

In de ochtendnevel maakt u vandaag uw eerste safari en onderweg geniet u van het ontbijt. Tijdens de hitte van de middag geniet u van de airco in het camp. Daarna start uw tweedaagse wandelsafari. Te voet krijgt u nog heel andere indrukken van de Afrikaanse vlakte, die u op deze tour voor u alleen lijkt te hebben. Uw deskundige gids vertelt weetjes over de fauna en flora en na 3 à 4 u. bereikt u uw mobiel camp. Na een deugddoende douche krijgt u aan het kampvuur een fantastisch diner aangeboden... met een fris drankje natuurlijk.

Overnachting Fly Camp.

Dag 4: Naboisho reservaat - Olare Motorogi reservaat (volpension).

Gesterkt door het ontbijt vervolgt u uw wandeling in de koelte van de ochtend. De weg (4 à 5 u.) brengt u langs zachte heuvels en door het Seketa dal naar het Olare Motorogi reservaat. ’s Middags bereikt u het prachtig gelegen Kicheche Bush Camp. Ontspan tijdens de lunch en mijmer over de avonturen van de voorbije dagen. ’s Namiddags observeert u de dierenwereld vanuit een comfortabele safari-jeep.

2 overnachtingen Kicheche Bush Camp.

Dag 5: Olare Motorogi reservaat (volpension).

Uw tweede safari in het reservaat vindt ’s ochtends vroeg plaats, en u krijgt de kans om in de meest uiteenlopende landschappen talrijke vogels en zoogdieren te spotten. Na een ontspannende middagpauze in het camp vertrekt u opnieuw richting de bush, om op zoek te gaan naar de grote en kleine bewoners ervan. Sluit de middagsafari af met een sundowner, met op de achtergrond de uitgestrekte vlaktes – een atmosfeer om nooit te vergeten! U bereikt het camp tegen het vallen van de avond.

Dag 6: Olare Motorogi reservaat - Nairobi (ontbijt).

Na het ontbijt wordt u naar de airstrip gebracht, vanwaar u terugvliegt naar Nairobi. Daar maakt u een transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht of voor uw individuele verlenging.

Code

84394

Inclusief

Luchthaventransfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, drankjes in de Kicheche Camps (uitgezonderd champagne), entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, activiteiten, binnenlandse vluchten, wasservice.

Exclusief

Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, overige drankjes, optionele activiteiten.

Aantal deelnemers

Min. 2, max. 6 personen.

Opmerking

De camps zijn gesloten tussen 10.04.19-25.05.19.

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.

Reisdata

Dagelijks

Vanaf prijs per pers. o.b.v. 2pers.

03.01.2019 - 28.02.2019 3.538 01.03.2019 - 08.04.2019 3.369 25.05.2019 - 26.06.2019 3.323 27.06.2019 - 27.07.2019 3.538 28.07.2019 - 31.10.2019 4.053 01.11.2019 - 15.12.2019 3.323

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid