Into the wild – Masai Mara Explorer

////Into the wild – Masai Mara Explorer
Into the wild – Masai Mara Explorer2018-12-06T15:25:42+01:00
  • Fly-in van/naar Nairobi
  • Unieke safaribelevenis in het Naboisho reservaat
  • 2 dagen wandelsafari inclusief fly camp
  • Vanaf; € 3.323 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

6-daagse fly-in van/naar Nairobi

Een fantastische combinatiesafari in 2 prachtige privé reservaten die grenzen aan het beroemede Masai Mara. U geniet van een wandelsafari en een fly camp (een mobiel tentencamp). Begeleid door een Kicheche Silver KPSGA guide heeft u de mogelijkheid om de Masai Mara uit alle perspectieven te ontdekken: overdag, ’s nachts, te voet, per jeep en in de lucht. U kunt een optionele verlenging boeken aan de kust van Mombasa.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Nairobi – Masai Mara / Naboisho reservaat (lunch/diner).
Uw chauffeur haalt u in uw stadshotel op en brengt u naar de luchthaven. U vliegt naar de Masai Mara, waar u gids u aan de airstrip verwelkomt. De rit naar het camp is gelijk uw eerste kennismaking met de dierenwereld van de Afrikaanse savanne. Geniet van de omgeving van uw camp voor u in de namiddag op safari gaat. ’s Avonds laat u de eerste indrukken de revue passeren bij een aperitief rond het kampvuur.
2 overnachtingen Kicheche Valley Camp.

Dag 2: Naboisho reservaat (volpension).
U begint de dag ’s morgens vroeg om op safari te gaan en om te beleven hoe de savanne langzaam ontwaakt. U beleeft een fantastische ervaring met uw ervaren gids en krijgt talrijke uitgelezen fotomomenten. Tegen de middag keert u terug naar het camp. Na een ontspannende middag maakt u ’s avonds opnieuw een safari. Voor wie dat wenst, is er na het diner ook een nachtsafari mogelijk.

Dag 3: Naboisho reservaat (volpension).
In de ochtendnevel maakt u vandaag uw eerste safari en onderweg geniet u van het ontbijt. Tijdens de hitte van de middag geniet u van de airco in het camp. Daarna start uw tweedaagse wandelsafari. Te voet krijgt u nog heel andere indrukken van de Afrikaanse vlakte, die u op deze tour voor u alleen lijkt te hebben. Uw deskundige gids vertelt weetjes over de fauna en flora en na 3 à 4 u. bereikt u uw mobiel camp. Na een deugddoende douche krijgt u aan het kampvuur een fantastisch diner aangeboden… met een fris drankje natuurlijk.
Overnachting Fly Camp.

Dag 4: Naboisho reservaat – Olare Motorogi reservaat (volpension).
Gesterkt door het ontbijt vervolgt u uw wandeling in de koelte van de ochtend. De weg (4 à 5 u.) brengt u langs zachte heuvels en door het Seketa dal naar het Olare Motorogi reservaat. ’s Middags bereikt u het prachtig gelegen Kicheche Bush Camp. Ontspan tijdens de lunch en mijmer over de avonturen van de voorbije dagen. ’s Namiddags observeert u de dierenwereld vanuit een comfortabele safari-jeep.
2 overnachtingen Kicheche Bush Camp.

Dag 5: Olare Motorogi reservaat (volpension).
Uw tweede safari in het reservaat vindt ’s ochtends vroeg plaats, en u krijgt de kans om in de meest uiteenlopende landschappen talrijke vogels en zoogdieren te spotten. Na een ontspannende middagpauze in het camp vertrekt u opnieuw richting de bush, om op zoek te gaan naar de grote en kleine bewoners ervan. Sluit de middagsafari af met een sundowner, met op de achtergrond de uitgestrekte vlaktes – een atmosfeer om nooit te vergeten! U bereikt het camp tegen het vallen van de avond.

Dag 6: Olare Motorogi reservaat – Nairobi (ontbijt).
Na het ontbijt wordt u naar de airstrip gebracht, vanwaar u terugvliegt naar Nairobi. Daar maakt u een transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht of voor uw individuele verlenging.

Route; wildernis in Greater Masai Mara

Code
84394

Inclusief
Luchthaventransfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, drankjes in de Kicheche Camps (uitgezonderd champagne), entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, activiteiten, binnenlandse vluchten, wasservice.

Exclusief
Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, overige drankjes, optionele activiteiten.

Aantal deelnemers
Min. 2, max. 6 personen.

Opmerking
De camps zijn gesloten tussen 10.04.19-25.05.19.
Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
01.11.2018 – 15.12.2018 3.182
16.12.2018 – 02.01.2019 3.883
03.01.2019 – 28.02.2019 3.538
01.03.2019 – 08.04.2019 3.369
25.05.2019 – 26.06.2019 3.323
27.06.2019 – 27.07.2019 3.538
28.07.2019 – 31.10.2019 4.053
01.11.2019 – 15.12.2019 3.323

We bieden – naast bovenstaande fly-in safari – ook de volgende fly-in safari’s aan in Kenia:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan