Groepsreizen in Kenia

Groepsreizen in Kenia2017-07-11T13:13:03+01:00

Volgens ons is Kenia één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Aan de oostkust – langs de Indische Oceaan vindt u paradijselijke stranden en badplaatsen.

Kenia is een land van opvallende tegenstellingen. In het noorden vindt u een woestijngebied terwijl de rest van Kenia groen en vruchtbaar is. U kunt er ook genieten van zonovergoten stranden aan de oostkant, maar ook van met sneeuw bedekte toppen van de Mount Kenia. Mount Kenya of Kirinyaga is de hoogste berg van Kenia en met zijn 5.199 meter na de Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika. Bovendien is het een land vol van eeuwenoude leefgewoontes en tradities, terwijl het wel het meest toeristische land is van Afrika.

Naast erg veel wildparken zijn er nog heel wat andere prachtige trekpleisters. Denk bijvoorbeeld aan de hoofdstad Nairobi en de badplaatsen Mombasa en Malindi. U treft er ook de Great Rift Valley aan, een grote scheur in de aardkorst die het land doorsnijdt van noord naar zuid en van Jordanië tot Mozambique. In deze vallei bevinden zich tal van uitgestrekte meren zoals Lake Nakuru en Lake Baringo.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden bieden we de volgende groepsreizen aan. Dit zijn slechts de meest door ons geboekte groepsreizen, maar daarnaast kunnen we nog vele andere `meer boutique style` reizen aanbieden in kleine groepjes. Vanzelfsprekend zijn deze reizen zoals vermeld te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen individuele reis op maat. Daarnaast kunnen we om deze reis heen een aanvullend arrangement creëren, zoals een verblijf in Nairobi bij aankomst, een verblijf aan het strand bij Mombasa, Malindi of Lamu of een safariarrangement in een safarilodge.

We bieden de volgende groepsreizen in Kenia aan:

Groepsreizen in Kenia

Wat klanten zeggen (t105)

Wij helpen u graag met het samenstellen van groepsreizen in Kenia! Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan