Best of Kenia & Tanzania, Serena Lodges

////Best of Kenia & Tanzania, Serena Lodges
Best of Kenia & Tanzania, Serena Lodges2017-07-11T13:20:51+01:00

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi

Met Best of Kenia & Tanzania combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1 Nairobi.
Aankomst op de luchthaven van Nairobi en transfer naar uw hotel. Afhankelijk van de aankomsttijd van uw vlucht heeft u de rest van de dag ter vrij besteding. Optionele excursies in Nairobi zijn mogelijk.
Overnachting in het Safari Park Hotel (standaard en superior).

Dag 2 Nairobi – Masai Mara (volpension).
Na het ontbijt gaat de reis naar het beroemde Masai Mara, dat bekend staat om zijn rijke wildpopulatie. ´s Middags maakt u hier uw eerste safari.
2 overnachtingen in de Mara Sopa Lodge (standaard) of Mara Simba Lodge (superior).

Dag 3 Masai Mara (volpension).
Na een vroeg ontbijt bezoekt u een Masai dorp, zodat u kunt zien hoe deze lokale stam leeft. Verder staan vandaag uitgebreide safari’s in de Masai Mara op het programma.

Dag 4 Masai Mara – Lake Nakuru (volpension).
Na het ontbijt verlaat u Masai Mara en reist u naar het Lake Nakuru N.P., dat wereldwijd als grootste flamingoparadijs bekend staat. Nergens anders in Kenia is de kans om neushoorns en luipaarden in de vrije natuur te zien zo groot. Ook de vermaarde Rothschild giraf leeft hier. In de namiddag maakt u een safari in het Lake Nakuru N.P.
Overnachting in de Lake Nakuru Lodge (standaard en superior).

Dag 5 – dag 6: Lake Nakuru – Amboseli (2x volpension).
De dag begint met een vroeg ontbijt, voordat u naar Lake Naivasha gaat voor een boottocht. Hierna gaat de reis verder via Nairobi in zuidelijke richting naar het Amboseli N.P. Het Amboseli N.P. is zeer indrukwekkend door het zicht op de Kilimanjaro in het buurland Tanzania (bij helder weer). Tevens staat het bekend om zijn grote olifantenpopulatie. Zowel in ochtend als in de namiddag observeert u de dieren in dit park. Misschien ziet u wel olifanten, neushoorns, cheeta´s of leeuwen.
2 overnachtingen in de Amboseli Sopa Lodge (standaard) of Ol Tukai Lodge (superior).

Dag 7 Amboseli – Lake Manyara (volpension).
Na het ontbijt vervolgt u uw reis naar de grens met Tanzania. In Arusha gebruikt u de lunch, voordat de reis verder gaat naar het Lake Manyara N.P.
Overnachting in de Lake Manyara Serena Lodge (standaard en superior).

Dag 8 – dag 9: Lake Manyara – Serengeti (2x volpension).
´s Morgens gaat u op safari in het Lake Manyara N.P. Dit kleine park is een ideaal startpunt voor een safari door Tanzania. U leert hier meer over de vogelwereld van Tanzania, aangezien er meer dan 400 vogelsoorten in het park voorkomen. ´s Middags reist u naar de Serengeti. Meer dan 3 miljoen dieren leven in de eindeloze steppe, de komende dagen geniet u van de veelzijdige dierenwereld, terwijl u op safari gaat door het park.
2 overnachtingen in de Serengeti Sopa Lodge (standaard) of Serengeti Serena Lodge (superior).

Dag 10 – dag 11: Serengeti – Ngorongoro krater (2x volpension).
De dag begint in de vroege ochtend met een safari op weg naar Ngorongoro Conservation Area. Na de picknicklunch bereikt u uw lodge aan de rand van de Ngorongoro krater. Het perfecte uitgangspunt voor safari’s om de de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving observeren in de Ngorongoro krater.
2 overnachtingen in de Ngorongoro Sopa Lodge (standaard) of Ngorongoro Serena Lodge (superior).

Dag 12 Ngorongoro krater – Tarangire (volpension).
Na het ontbijt gaat u op weg naar het Tarangire N.P. Uw lodge ligt midden in het park. Aan beide zijden van de Tarangire rivier, de levensader van het nationale park, treft u grasland en open boomsavannes aan. Tarangire staat bekend om de grote hoeveelheid baobab bomen en is rijk aan wild. In de namiddag gaat u op safari.
Overnachting in de Tarangire Sopa Lodge (standaard en superior).

Dag 13 Tarangire – Arusha – Nairobi (volpension).
Vandaag gaat de reis terug naar Nairobi. In Arusha heeft u een lunch. U komt in de late middag aan in Nairobi voor het avondeten. Vervolgens wordt u naar uw hotel of de luchthaven gebracht.

Inclusief
transfers en overnachtingen volgens het programma, vervoer per safari minibus in Kenia en per 4×4 Landcruiser in Tanzania, Engelstalige gids/chauffeur, maaltijden en safari’s volgens programma, entreegelden nationale parken en 1 flesje water per persoon per dag.

Exclusief
persoonlijke uitgaven, visumkosten, fooien, optionele excursies en overige drankjes en maaltijden.

Aantal deelnemers
min. 2, max. 7 pers.

Reisdata
elke zondag

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
3.773 Euro

We bieden – naast bovenstaande groepsreis – ook de volgende groepsreizen aan in Kenia:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan