Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Combinatiereis Kenia & de Seychellen2017-07-11T14:38:35+01:00

Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan

Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1 Nairobi.
Na uw aankomst in Nairobi en transfer naar het klassieke Norfolk Hotel.
Overnachting in The Norfolk Hotel.

Dag 2 Nairobi – Aberdares N.P. (volpension).
Na het ontbijt vertrekt de tour in noordelijke richting. Een mooie route voert u o.a. langs ‘Del Monte’, de grootste ananasplantage ter wereld en Karatina met veel kleurrijke marktkramen. In de Aberdares Country Club staat een uitgebreid lunchbuffet voor u klaar. Daarna rijdt u verder naar The Ark, een unieke ´boomlodge´ in het hart van het Aberdares N.P. De middag heeft u ter vrije besteding om vanaf één van de 3 uitzichtplatforms naar het voorbijtrekkende wild te kijken. Na zonsondergang kunt u met een beetje geluk ook olifanten, neushoorns, luipaarden en leeuwen bij de verlichte drinkplaats spotten. Het Aberdares N.P. huisvest alle dieren van de Big Five.
Overnachting in The Ark.

Dag 3 Aberdares – Mount Kenya N.P. (volpension).
In de ochtend reist u verder naar het Mount Kenya N.P. Mount Kenya is met een hoogte van 5.199 m de op één na hoogste berg van Afrika, alleen de Kilimanjaro is hoger. Aan de voet van de berg en direct op de evenaar ligt de traditionele Mount Kenya Safari Club. De charme van vervlogen tijden is nog steeds terug te vinden in de inrichting van de accommodatie. Geniet van het uitzicht vanaf het terras met een kopje thee of koffie en waan u in tijdperk van lang geleden.
Overnachting in de Mount Kenya Safari Club.

Dag 4 Mount Kenya National Park – Masai Mara (volpension).
Vandaag gaat de reis verder naar de wereldberoemde Masai Mara. U wordt naar de landingsbaan bij Nanyuki gebracht en vandaar vliegt u per klein toestel naar de Masai Mara. Hier wordt u ontvangen en naar uw kamp gebracht. In de namiddag maakt u een safari in de Masai Mara. De safari´s worden uitgevoerd in een 4×4 voertuig, dat u deelt met andere gasten van het kamp.
2 overnachtingen in de Mara Safari Club.

Dag 5 Masai Mara (volpension).
Zowel in de ochtend als in de namiddag maakt u safari´s in de Masai Mara. Tussendoor heeft u tijd om van de faciliteiten van de Mara Safari Club te genieten. Een ruim terras strekt zich uit over de rivier en leidt naar een verwarmde zwembad met bar en een massagetent. Elk van de 50 tenten heeft een heerlijk hemelbed met extra comfortabel matras en een veranda met uitzicht op de rivier, die gevuld is met krokodillen en nijlpaarden.

Inclusief
Transfers, overnachtingen met vermelde maaltijden in kamer/tent in Kenia en standaard zeezichtkamer op Mahé, safarigedeelte in internationaal groepsverband (min. 2, max 7 pers.), diensten van een Engelssprekende gids/chauffeur, vluchten per klein toestel Nanyuki-Masai Mara-Nairobi en entreegelden voor de nationale parken.

Exclusief
Internationale vluchten, overige maaltijden, uitgaven van persoonlijke aard zoals drankjes, fooien en optionele activiteiten.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers.

Opmerking
Tijdens feestdagen zoals Kerst, Pasen en Nieuwjaar gelden toeslagen. Tarieven op aanvraag.

Reisdata
Elke maandag.

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
3.740 Euro – exclusief vluchten

Dag 6 Masai Mara – Nairobi (ontbijt).
Transfer naar de landingsbaan en vlucht per klein toestel terug naar Nairobi. Na aankomst in Nairobi transfer naar uw hotel.
Overnachting in The Norfolk Hotel.

Dag 7 Nairobi – Mahé (ontbijt).
Na een vroeg ontbijt transfer naar de luchthaven van Nairobi voor uw vlucht naar Mahé (vlucht niet inbegrepen), het hoofdeiland van de . Aansluitend transfer naar uw accommodatie.
4 overnachtingen in
Kempinski Seychelles Resort.

Dag 8 – 10: Mahé (ontbijt).
Het Kempinski Seychelles Resort is gelegen in het zuiden van het eiland, direct aan de beroemde Baie Lazare. Het moderne resort is gelegen in een wild natuurlijk landschap en heeft een prachtig strand. Het elegante resort biedt een receptie met uitzicht over het zwembad, 2 restaurants en 2 bars. Het complex heeft ook een miniclub, een fitnessruimte en 2 tennisbanen. Het Wellness-centrum is gelegen midden in de natuur en biedt 6 behandelkamers.

Dag 11 Mahé.
Vandaag wordt u teruggebracht naar de luchthaven van Mahé.

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende individuele rondreizen aan in Kenia:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan