Combinatiereis Kenia & Mauritius

Combinatiereis Kenia & Mauritius2017-07-11T14:48:14+01:00

13-daagse combinatiereis Kenia & Mauritius met fantastische safari’s en heerlijke droomstranden

Een fantastische mogelijkheid om tijdens een begeleide rondreis de veelzijdige dierenwereld in de nationale parken van Kenia te combineren met de uitstekende service en witte zandstranden op het tropische eiland Mauritius.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1 Nairobi.
Na aankomst in Nairobi wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in het Nairobi Safari Park Hotel.

Dag 2 NairobiMasai Mara (volpension).
Na het ontbijt vertrekt uw groepstour (max. 7 personen, internationaal gezelschap, Engelstalig) uit Nairobi. Rond lunchtijd komt u aan in de beroemde Masai Mara. ’s Middags gaat u voor het eerst op safari. Uw lodge beschikt over een terras met een bar, vanwaar u een mooi uitzicht heeft op een kleine dam, waar u vaak nijlpaarden kunt aantreffen.
2 overnachtingen in de Mara Sopa Lodge.

Dag 3 Masai Mara (volpension).
Vandaag gaat u op safari in de Masai Mara. De Masai Mara is één van de beroemdste nationale parken van Afrika en biedt een spectaculair wildleven. Het park is het thuis van o.a. leeuwen, olifanten, giraffen, gazellen en zebra´s. Ook cheeta´s en luipaarden worden hier regelmatig waargenomen. U brengt vandaag ook een bezoek aan een Masai dorp.

Dag 4 Masai MaraLake Nakuru N.P. (volpension).
Ochtendsafari tijdens uw rit vanuit de Masai Mara. De reis gaat in noordoostelijke richting via de ´graanschuur´ van Kenia naar Lake Nakuru N.P. Laat u betoveren door de duizenden roze flamingo’s die hier leven en kijk uit naar de neushoorns, luipaarden en giraffen.
Overnachting in de Lake Nakuru Lodge.

Dag 5 Lake Nakuru N.P.Amboseli N.P. (volpension).
Na een vroeg ontbijt reist u via Nairobi in zuidoostelijke richting het Amboseli N.P. Na een picknick lunch onderweg bereikt u het park in de loop van de middag. U maakt een safari op weg naar de lodge, welke u ’s avonds bereikt en een mooie tuin en uitzicht op de Kilimanjaro heeft.
2 overnachtingen in de Amboseli Sopa Lodge.

Dag 6 Amboseli N.P. (volpension).
Wellicht lukt het u vandaag om, zoals vele gasten voor u, de ene na de andere foto te maken van de Kilimanjaro met daarvoor giraffen en olifanten. Ook tijdens de safari’s in de vroege ochtend en in de loop van de middag heeft u volop mogelijkheden voor mooie foto’s.

Inclusief
Vermelde transfers, overnachtingen en maaltijden, safarireis in internationaal gezelschap in een minibus met gegarandeerde raamplaats, diensten van een Engelstalige gids/chauffeur, entreegelden voor de nationale parken.

Exclusief
Vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien en visumkosten.

Aantal deelnemers
Voor het safarigedeelte: min. 2 pers, max. 7 pers.

Reisdata
Iedere maandag, donderdag en zaterdag

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
2.762 Euro – exclusief vluchten

Dag 7 Amboseli N.P.Nairobi (ontbijt).
Geniet nog een laatste maal van het ´dak van Afrika´, voordat u na een laatste safari terugkeert naar de hoofdstad van Kenia, waar u afscheid neemt van uw eventuele medereizigers en gids/chauffeur. Transfer naar uw hotel.
Overnachting in het Nairobi Safari Park Hotel.

Dag 8 NairobiMauritius (ontbijt/diner).
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Nairobi gebracht en vliegt u naar Mauritius (vlucht niet inbegrepen). Na aankomst transfer naar Le Cardinal Exclusive Hotel (transfertijd bedraagt ca. 70 minuten).
5 overnachtingen in Le Cardinal Exclusive Hotel.

Dag 9 – 12: Mauritius (ontbijt/diner).
Dagen ter vrije besteding op Mauritius. Dit kleine boutique hotel ligt aan het wonderschone witte zandstrand van Trou aux Biches aan de noordwestkust. Het plaatsje Grand Baie bereikt u in enkele minuten per taxi of per lokale bus. Hier vindt u diverse restaurants, bars en winkels. Het hotel beschikt over een piano-loungebar en een strandbar, een uitstekend restaurant met internationale- en lokale gerechten, bereid in een open showkeuken. Vanaf het terras rondom het het zwembad kunt u genieten van een heerlijk uitzicht op de wonderschone baai van Trou aux Biches. U kunt zich laten verwennen in de spa, waar vele behandelingen worden aangeboden. In het boothuis van het hotel staan kajaks, waterfietsen, windsurfen, glasbodemboot en hobbie cats kosteloos tot uw beschikking. Het hotel deelt de tennisbaan en fitnessruimte met het nabijgelegen Casuarina Hotel.

Dag 13 Mauritius (ontbijt).
Helaas, uw verblijf zit er bijna weer op. U wordt vandaag naar de luchthaven van Mauritius gebracht.

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende individuele rondreizen aan in Kenia:

We maken graag vrijblijvend een offerte voor u op maat.

Uiteraard kunt u in Kenia deze reis combineren met een andere rondreis, hotels, resorts, safarilodges, autohuur en binnenlandse vluchten uit ons programma.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan