Amporaha Resort

Amporaha Resort2017-07-12T11:40:30+01:00

Nosy Be
Rustig gelegen strandhotel aan een van de mooiste baaien van Nosy Bay met een 675 m lang strand.

Ligging
Het Amparoha Resort bevindt zich in het noordwesten van Nosy Be middenin de weelderige vegetatie en ver van de hectische stad.

Hotel
voor lunch en diner biedt de chef-kok de gasten een individueel menu, dat wordt geserveerd in het restaurant. Het hotel heeft ook een kleine moestuin. Visa en Mastercard worden geaccepteerd en geld kan worden gewisseld. Er is een zwembad en een watersportcentrum. Verschillende excursies zoals het ontdekken van de nabijgelegen eilanden worden aangeboden.

Accommodatie
Het hotel beschikt over 8 prestige suites, 2 standaardkamers en 1 villa met zwembad en een privéstrand. Alle kamers zijn op slechts een paar meter van de zee gelegen en beschikken over airco, massage douche, kluisje en haardroger.

Inclusief
Logies.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien.

Kinderen
Extra bed voor kinderen/volwassenen in de Prestige Suite op aanvraag

Andere hotels in dit gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Madagaskar (t117)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Madagaskar is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, guesthouses en lodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het Noorden van Madagaskar

Vanaf 1.196 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het Noorden van Madagaskar

8-daagse rondreis van/naar Antananarivo
Het tropische noorden van Madagaskar bestaat voor een groot deel uit vanille- en suikerrietplantages. Ontdek tijdens deze tour de nationale parken van Montagne d’Ambre en Ankarana en het eiland Nosy Be.
meer informatie

Ontdek de Magie

Vanaf 2.914 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek de Magie

18-daagse rondreis om het eiland per boot, auto en trein te ontdekken
Rit naar het westen naar Miandrivazo, waar de drie-daagse boottocht over de Tsiribihina rivier begint. Avontuurlijke reis naar de Tsingy van Bemaraha en de beroemde Baobab Allee. Vlucht naar het droge zuiden om te genieten van een paar gezellige dagen op het strand. Vervolgens treinreis naar het binnenland aan de oostkust en een bezoek aan een nationale parken.
meer informatie

Veelzijdig Madagaskar

Vanaf 2.914 Euro p.p. – exclusief vluchten

Veelzijdig Madagaskar

15-daagse reis om het heuvelachtige hoogland, het regenwoud en de oceaan te ervaren
Tijdens deze rondreis met privéchauffeur (Frans- of Engelstalig) reist u door het zuiden en het oosten van het eiland en bezoekt u de nationale parken Ranomafana en Isalo. De reis wordt afgesloten met een strandverlenging op Ile St. Marie.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan