×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Ecolodge Chez Arol

Ecolodge Chez Arol | vakantie Madagaskar

Ecolodge Chez Arol

Ecolodge Chez Arol | vakantie Madagaskar

Ecolodge Chez Arol

Klein, rustiek bungalowdomein bij het Masoala NP. De lodge wordt omringd door gigantisch regenwoud, waarvan de uitlopers het fraaie zandstrand bereiken. (ID: 67142)

Resort

Vrij eenvoudige ecolodge op de rand van het Masoala NP. De lodge heeft een goede keuken en er wordt brood gebakken. Het ondersteunt ook de lokale dorpsschool die u kunt bezoeken.

Ligging

De lodge ligt slechts op een paar meter van een afgelegen strand en een onderwaterreservaat. Dankzij de uitstekende ligging tussen zee en bos is dit het ideale startpunt om het Masoala nationaal park te verkennen.

Accommodatie

bestaat uit 9 functionele houten bungalows, waarvan 7 met eigen douche en toilet en 5 met warm water.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: overnachting, volpension, transfer van/naar Maroantsetra, boottransfer, activiteiten, entreegelden nationaal park.
Exclusief: drankjes, optionele excursies, fooien.
Kinderen: korting op aanvraag.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Rode Vari in Madoala National Park
Vanaf €1.247

per persoon

Masoala Trekking

Een 8-daagse tour door onder andere dorpen met vanille-, koffie- en kruidnagelplantages. Fantastische reis voor de natuurliefhebber die niet alleen...

Lees meerOfferte aanvragen

Lemuren
Vanaf € 2.860

per persoon

Mensen en lemuren

Een bijzondere 17-daagse reis onder begeleiding van Klaus Heimer. Met bezoeken aan bijzondere nationale parken en kleine reservaten waarbij u in...

Lees meerOfferte aanvragen

Fretkat
Vanaf € 981

per persoon

Het Noorden van Madagaskar

Deze rondreis van 8 dagen gaat van Diego Suarez naar Nosy Be. Tijdens deze tour ontdek je de schilderachtige schoonheid van de drie baaien in de...

Lees meerOfferte aanvragen

Ste Marie
Vanaf € 2.316

per persoon

Veelzijdig Madagaskar

Tijdens deze 16-daagse reis brengt u een bezoek aan het pittoreske Isalo National Park en het bergregenwoud National Park Ranomafana.

Lees meerOfferte aanvragen

Baobabbomen
Vanaf € 2.861

per persoon

Ontdek de Magie

Een 19-daagse rondreis langs de Tsingy van Bemaraha en Allée des Baobabs. Naast bezoeken aan nationale parken zijn er ook dagen om te genieten op het...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.