Masoala Forest Lodge

///Masoala Forest Lodge
Masoala Forest Lodge2017-07-12T11:44:52+01:00

Masoala
Ervaar de uitbundige flora en fauna, waaronder diverse inheemse diersoorten.

Ligging
U bereikt de lodge met een boot vanaf Maroantsetra in ca. 2-3 uur per boot (40 km).

Hotel
De lodge wordt door een Duits/Zuid-Afrikaans paar geleid en ligt tussen het strand en het regenwoud. Direct achter het hotel bevindt zich namelijk het Masoala N.P. Er staan ook gratis kajakken ter beschikking om de zee of de nabijgelegen riviertakken nader te verkennen.

Accommodatie
5 dubbele tenten op houten platforms bieden veel privacy en hebben ruimte voor maximaal 10 gasten. De tenten hebben geen elektriciteit maar paraffinelampen en muskietennetten.

Inclusief
Transfer van/naar Maroantsetra, volpension en alcoholvrije drankjes.

Exclusief
Alcoholische drankjes, activiteiten en fooien.

Opmerking
Tussen 01.02.-31.03 is de lodge gesloten.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: 30-8 dagen voor vertrek: 90% van de reissom. Overige annuleringstermijnen volgens standaardvoorwaarden.

Kinderen
Kinderkorting op aanvraag.

Andere hotels in dit gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Madagaskar (t117)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Madagaskar is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, guesthouses en lodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het Noorden van Madagaskar

Vanaf 1.196 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het Noorden van Madagaskar

8-daagse rondreis van/naar Antananarivo
Het tropische noorden van Madagaskar bestaat voor een groot deel uit vanille- en suikerrietplantages. Ontdek tijdens deze tour de nationale parken van Montagne d’Ambre en Ankarana en het eiland Nosy Be.
meer informatie

Ontdek de Magie

Vanaf 2.914 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek de Magie

18-daagse rondreis om het eiland per boot, auto en trein te ontdekken
Rit naar het westen naar Miandrivazo, waar de drie-daagse boottocht over de Tsiribihina rivier begint. Avontuurlijke reis naar de Tsingy van Bemaraha en de beroemde Baobab Allee. Vlucht naar het droge zuiden om te genieten van een paar gezellige dagen op het strand. Vervolgens treinreis naar het binnenland aan de oostkust en een bezoek aan een nationale parken.
meer informatie

Veelzijdig Madagaskar

Vanaf 2.914 Euro p.p. – exclusief vluchten

Veelzijdig Madagaskar

15-daagse reis om het heuvelachtige hoogland, het regenwoud en de oceaan te ervaren
Tijdens deze rondreis met privéchauffeur (Frans- of Engelstalig) reist u door het zuiden en het oosten van het eiland en bezoekt u de nationale parken Ranomafana en Isalo. De reis wordt afgesloten met een strandverlenging op Ile St. Marie.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan