×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Masoandro Lodge

Masoandro Lodge | Oostkust en Regenwoud

Princesse Bora Lodge

Proncesse Bora Lodge | Oostkust en regenwoud

Sainte Marie strand

Sainte Marie strand | Oostkust en regenwoud

Oostkust en regenwoud

De sub-tropische oostkust van Madagaskar wordt gekenmerkt door zandstranden met palmbomen, kokospalmen en casuarina bomen. Maar er zijn ook rotsachtige kusten waarop de golven van de turquoise kleurige Indische Oceaan breken. De koraalriffen bieden een natuurlijke beschutting tegen slecht weer. Vroeger was de kust berucht vanwege de vele piraten die hier leefden.

Het regenwoud van Oost-Madagaskar is vergelijkbaar met de amazone, rijk aan flora en fauna. De enorme regenwoudbomen leveren kostbare houtsoorten, zoals palissander. U ziet er palmen, varens en vele medicinale planten. Er leven lemuren, reptielen - zoals kameleons, kleurrijke vogels en duizenden soorten insecten.

Het tropisch klimaat langs de oostkust van Madagaskar is ideaal voor de landbouw en het gebied is daardoor één van de rijkste regio’s van Madagaskar. U ziet er geïrrigeerde rijstvelden, plantages met exotische vruchten zoals bananen, lychee, breadfruit ... en natuurlijke specerijen zoals vanille, kruidnagel, kaneel, peper en gember.

De paradijselijke zandstranden van Fort Dauphin, Vangaindrano, Manakara, Mananjary, Akanin’ny Nofy, Foulpointe, Manompana, Aantanambe, Mananara nord, Maroantsetra, Sambava en Antalaha zijn belangrijke attracties van Oostelijk Madagaskar. Maar ook het kanaal des Pangalanes en zijn talloze natuurlijke en kunstmatige meren zijn in trek bij bezoekers. U ziet er vissersdorpen waar vissers dagelijks in kleine uitgeholde boomstamkano’s de Indische Oceaan trotseren.

U vindt in het oosten van Madagaskar een aantal belangrijke nationale parken, zoals het Mantadia Analamazaotra NP en het Masoala NP, waar u wandeltochten kunt maken. Bij de koraalriffen kunt u duiken en snorkelen en een deel van het jaar kunt u voor de kust bultrugwalvissen zien.
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Rode Vari in Madoala National Park
Vanaf €1.247

per persoon

Masoala Trekking

Een 8-daagse tour door onder andere dorpen met vanille-, koffie- en kruidnagelplantages. Fantastische reis voor de natuurliefhebber die niet alleen...

Lees meerOfferte aanvragen

Lemuren
Vanaf € 2.860

per persoon

Mensen en lemuren

Een bijzondere 17-daagse reis onder begeleiding van Klaus Heimer. Met bezoeken aan bijzondere nationale parken en kleine reservaten waarbij u in...

Lees meerOfferte aanvragen

Fretkat
Vanaf € 981

per persoon

Het Noorden van Madagaskar

Deze rondreis van 8 dagen gaat van Diego Suarez naar Nosy Be. Tijdens deze tour ontdek je de schilderachtige schoonheid van de drie baaien in de...

Lees meerOfferte aanvragen

Ste Marie
Vanaf € 2.316

per persoon

Veelzijdig Madagaskar

Tijdens deze 16-daagse reis brengt u een bezoek aan het pittoreske Isalo National Park en het bergregenwoud National Park Ranomafana.

Lees meerOfferte aanvragen

Baobabbomen
Vanaf € 2.861

per persoon

Ontdek de Magie

Een 19-daagse rondreis langs de Tsingy van Bemaraha en Allée des Baobabs. Naast bezoeken aan nationale parken zijn er ook dagen om te genieten op het...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.