Masoandro Lodge

Masoandro Lodge2017-07-12T11:54:33+01:00

Sainte Marie
Ideaal voor een strandverlenging na een indrukwekkende rondreis. Van juli tot september kunt u een´Whale watch´ excursie maken.

Ligging
Het hotel ligt zeer rustig in een kleine baai aan de noordwestkust van Sainte Marie. Parallel aan de kust ligt een lang koraalrif, waar de grote golven worden gebroken en een rustig gedeelte ontstaat dat ideaal is om te zwemmen.

Hotel
Het heeft een mooi restaurant, een bar en een klein zwembad. Andere activiteiten omvatten snorkelen, pingpong, badminton, gezelschapsspelen, wandelingen in de omliggende dorpen.

Accommodatie
Het hotel beschikt over 6 luxe bungalows en 12 standaard bungalows, allemaal met uitzicht op zee. Alle kamers hebben een terras of een balkon, airco, ventilator, kluisje en muskietennet. In de Luxe Bungalows aanvullende een satelliet-tv.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, activiteiten en fooien.

Kinderen
Onder 2 jaar gratis in kamer van de ouders.

Meer productinformatie over Madagaskar

Andere hotels in dit gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Madagaskar (t117)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Madagaskar is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, guesthouses en lodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het Noorden van Madagaskar

Vanaf 1.196 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het Noorden van Madagaskar

8-daagse rondreis van/naar Antananarivo
Het tropische noorden van Madagaskar bestaat voor een groot deel uit vanille- en suikerrietplantages. Ontdek tijdens deze tour de nationale parken van Montagne d’Ambre en Ankarana en het eiland Nosy Be.
meer informatie

Ontdek de Magie

Vanaf 2.914 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek de Magie

18-daagse rondreis om het eiland per boot, auto en trein te ontdekken
Rit naar het westen naar Miandrivazo, waar de drie-daagse boottocht over de Tsiribihina rivier begint. Avontuurlijke reis naar de Tsingy van Bemaraha en de beroemde Baobab Allee. Vlucht naar het droge zuiden om te genieten van een paar gezellige dagen op het strand. Vervolgens treinreis naar het binnenland aan de oostkust en een bezoek aan een nationale parken.
meer informatie

Veelzijdig Madagaskar

Vanaf 2.914 Euro p.p. – exclusief vluchten

Veelzijdig Madagaskar

15-daagse reis om het heuvelachtige hoogland, het regenwoud en de oceaan te ervaren
Tijdens deze rondreis met privéchauffeur (Frans- of Engelstalig) reist u door het zuiden en het oosten van het eiland en bezoekt u de nationale parken Ranomafana en Isalo. De reis wordt afgesloten met een strandverlenging op Ile St. Marie.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan